Kisvárda: nagyon magas védő érkezett - reakció

Öt szezon után váltott csapatot.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda közleménye:

"Az elmúlt öt idényt a Gyirmót FC Győr csapatánál töltő, a legutóbbi szezonban NB I-ben szereplő belső védőt igazoltunk. A 26 éves Széles Imre Antal kedden írta alá szerződését, szerdán bekapcsolódik az edzésmunkába és csütörtökön elutazik a csapattal az ausztriai edzőtáborba. A 196 centis, ballábas játékos az előző bajnokságban 20 meccsen szerepelt az élvonalban.

„Győrben nevelkedtem, az ETO-nál, volt egy féléves ausztriai kitérőm, illetve játszottam még az MTK-ban, mielőtt Gyirmótra igazoltam volna – kezdte a bemutatkozását Széles Imre Antal. – Nagy változás az életemben ez a szerződés, hiszen az ország másik végébe költözöm, ráadásul stabil NB I-es, a nemzetközi kupában is érintett csapathoz. A napokban a menedzserem tájékoztatott arról, hogy a Kisvárda számítana rám, és szerencsére az előző klubommal gyorsan sikerült megegyeznie az újnak, így gyorsan csatlakozhattam a csapathoz, amely stabil tagja a honi élmezőnynek, és bízom benne, hogy velem is az marad.”

Új játékosunknak különös emlékei vannak Kisvárdáról, hiszen 2017-ben éppen itt, még a régi pályán játszotta pályafutása első idegenbeli NB II-es, tavaly augusztusban pedig a Várkerti Stadionban első idegenbeli élvonalbeli meccsét is. Mindkét bajnokit elveszítette a Gyirmót 3–0-ra, illetve 2–1-re.

„Bízom benne, hogy a kisvárdai bemutatkozásomra sem kell majd sokat várni” – fogalmazta meg vágyait új szerzeményünk, akinek kisvárdai karrierjéhez sok sikert kívánunk."

Korábban már arról is beszámoltunk, hogy megtalálta új edzőjét a Kisvárda. 
 

Legfrissebb híreink