Kisvárda: Miriuta lehetséges utódjáról beszélt a sportigazgató

A román gólvágó esetleges klubváltására is kitért.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Kisvárda szombaton a Nyíregyházával játszott edzőmeccset. A mérkőzés a Szpari 1-0-s győzelmével zárult. A várdai együttest Miriuta László távozása után a hétvégén Kocsis János irányította. Miriuta pótlásáról Révész Attila sportigazgató beszélt az nso.hu-nak. Révész elárulta, nem lenne elképzelhetetlen, hogy házon belül oldják meg a dolgot.

"Az az első opció, hogy házon belül oldjuk meg az edzőkérdést, nem zárható ki, hogy a mostani felállás marad a szombati, kaposvári mérkőzésünkig. A szerződésbontás után hatvan napunk van arra, hogy megtaláljuk a végleges megoldást, s jelenleg fontosabb, hogy olyan szakember kezében legyen a gyeplő, aki ismeri csapatunkat, valamint az élvonalbeli mezőnyt is. Fontos meccsek előtt állunk, nincs idő a kísérletezésre" - nyilatkozta Révész.

Az nb1.hu is foglalkozott azzal, hogy Gheorghe Grozav felkeltette a Fradi érdeklődését. Ezzel kapcsolatban is beszélt Révész. Állítólag a gólerős futballista már télen a zöld-fehérekhez igazolhat.

Román gólvágót igazolhat a Fradi - NB1.hu

 

„Szó sincs ilyesmiről. Azért terjedhetett el ez a hír, mert a háttérben valóban elkezdtek dolgozni a klubváltásán, de idejében értesültünk róla, és közbe tudtunk lépni. Hogy hol tart az ügy, az a két klub belügyének tekinthető. A lényeg, Gheorghe Grozavot a bajnokság végéig érvényes szerződés köti a Kisvárdához" - mutatott rá a sportigazgató. 

Legfrissebb híreink