Kisvárda: kiderült, mennyi pénzt kereshetne a román edzőjelölt

Mutu is nyilatkozott.

Forrás: Kisvárda/Facebook

A hétvégén a Kisvárda 2-1-es győzelmet aratott a Vidi ellen az NB I-ben. A meccset a helyszínen tekintette meg Adrian Mutu is. A román szakember esélyes arra, hogy hamarosan átvegye a második helyen álló csapat irányítását.

A Várda Joao Janeiróval kezdte meg az idényt, de a portugál szakembert nemrég elcsábította a Dunaszerdahely. Janeiro örökébe Erős Gábor lépett megbízott edzőként, Erőstől pedig valószínűleg Mutu veszi át a stafétát.

"El tudom képzelni azt, hogy én legyek a csapat vezetőedzője, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam, a körülmények kiválóak. Révész Attilával is egyeztettem már, többek között azt is elmondtam neki, hogy mi a futballról alkotott filozófiám" - idézi Mutut a telekomsport.ro.

Adrian Mutu, salariu peste media campionatului! Când semnează cu noua echipă: "Nu e interesat de bani şi nu contăm pe antrenori în vârstă"

 

A cikkből az is kiderül, hogy Mutu havonta 8200 eurót kereshetne a Kisvárdánál, ez kb. 3 millió forintnak felel meg. Arra is rávilágítanak, hogy Magyarországon az NB I-es edzők havi átlagkeresete 2,1-2,9 millió forint körül mozoghat.

Legfrissebb híreink