Kisvárda: kétszeres bajnokot igazolhatnak

Védővel erősíthetnek a várdaiak.

Forrás: gsp.ro

Újabb román játékos igazolhat Magyarországra. A gsp.ro értesülései szerint nem lenne meglepetés, ha a jobbhátvédként bevethető Andrei Peteleu a Kisvárdában folytatná a pályafutását. A 27 esztendős futballista értékét a Transfermarkt 600 ezer euróra becsüli. Peteleu jelenleg szabadon igazolható, így a várdai vezetőknek csak a futballistával kell megállapodniuk. 

EXCLUSIV Moda transferurilor în Ungaria continuă: Andrei Peteleu, dublu campion cu CFR Cluj, negocieri avansate cu Kisvarda

Fostul fundaș dreapta al „feroviarilor" se află e în tratative avansate cu Kisvarda, formația maghiară unde evoluează și internaționalul Gicu Grozav. Aflat în ultimele 6 luni de contract, cel poreclit „Pete" plecase de la CFR Cluj în această iarnă. Din informațiile GSP.RO, acesta le-a cerut șefilor echipei să-i desfacă încă de acum contractul care expiră la vară.

Peteleu legutóbbi csapata a CFR volt, a kolozsvári alakulattal 2018-ban és 2019-ben is bajnoki címet szerzett. A gsp.ro arra is rávilágít, hogy Andreas Calcan már szerződést kötött az Újpesttel, és Steliano Filip is közel áll ahhoz, hogy a lila-fehérek játékosa legyen

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Peteleu eddig csak hazájában futballozott, a román bajnokságban 118 meccsen lépett pályára, fellépéseit egy góllal és hat gólpasszal zárta. A Kisvárda keretében jelenleg négy honfitársa szerepel. 

Legfrissebb híreink