Kisvárda-Honvéd: Sannino túllát a vereségen - reakciók

Dajka szerint megérdemeltem nyertek.

Forrás: Honvéd

Megszakadt a Kispest győzelmi sorozata Kisvárdán, Dajkáék magabiztosan nyertek.

A Kisvárda ezzel 2 pontra közelítette meg a Honvédot, a vezetőedzőjük szerint megérdemelten nyertek. A Kispest a botlás ellenére is tűz közelben maradt, Sannino szerint menniük kell tovább a megkezdett úton.

Dajka László (Kisvárda): „Megérdemelt győzelmet szereztünk. A legutóbbi idényt jó játékkal fejeztük be, és most kezdünk visszatérni abba a kerékvágásba. Ez immár eredményben is megmutatkozik. A mérkőzés elején bátortalanul futballoztunk, felváltva birtokolták a csapatok a labdát. A gól a legjobbkor jött a számunkra, onnantól mást kellett a Honvédnak játszania. Sok helyzetet alakítottunk ki, és veszélyesek voltunk.” (honvedfc.hu)

Giuseppe Sannino (Honvéd): ,,Ha mérkőzést csupán az eredmény alapján értékelném, akkor igazából nem is kellene erről a ma estéről szót ejtenünk, de úgy hiszem a teljesítményt is kell néznünk, nem csak az eredményt. A ma esti mérkőzéshez úgy érkeztünk el, hogy hosszú pozitív sorozatot tudunk magunk mögött, a tabellán szép helyet foglalunk már el. Megtörtént egy botlás és talán egy ilyen hosszú pozitív sorozat után ez így bele is fér. Én a ma esti mérkőzésben sem csupán az eredményt nézem, hanem a teljesítményt. Tetszett, ahogy a fiúk küzdöttek a labdabirtoklásért. Amikor győztünk, akkor is túltekintettem az adott győzelmen, most pedig nem a vereségre nézek. Ezen a vereségen is túl tudok látni és igenis láttam ma este a minőséget a fiúk játékában. Elkövettünk hibákat, de ugyanakkor a játékukkal igazolták, hogy különlegesek és jó teljesítményre képesek." (honvedfc.hu)

A Kisvárda a 6. helyen áll a tabellán 20 ponttal, csak a gólkülönbség miatt vannak az Újpest mögött. A Honvéd maradt az ötödik helyen, két pont a lemaradásuk a negyedik Puskás Akadémiával szemben.

Legfrissebb híreink