Kisvárda-Győr: egy nagyon fontos dolog még hiányzik - reakciók

A végére hagyta a legnehezebb feladatot az ETO.

Forrás: kisvardafc.hu

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Kisvárda 1-1-es döntetlent játszott a Győrrel Budapesten, ez volt az NB I-es csapat utolsó felkészülési meccse.

Kisvárda: Priskin is lecsapott a főpróbán - NB1.hu

 

A vezetőedzők így értékeltek a találkozó után:

Joao Janeiro (Kisvárda): ,,Az elmúlt hét edzőmeccs során most játszottunk másodszor döntetlent. Konkrét feladatokkal küldtem pályára játékosaimat, ebből volt, ami megvalósult, és láthattam szép dolgokat, de az is kiderült, hogy mit kell még kijavítanunk a jövő héten. Nehéz körülmények között játszottunk, gondolok itt a pályára, ami nagyon kemény volt, illetve a forró időjárásra. Mivel a jövő héten kezdjük a bajnokságot ezért oda kellett figyelnem a játékosok terhelésére is. Szerencsére volt lehetőségem a félidőben csaknem teljes sort cserélni, így tudtam pihentetni a fiúkat. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, viszont a befejezésnél jobban kell koncentrálnunk. Remélhetőleg a jövő héten ez változni fog. Ennek ellenére azt gondolom, hogy jó a hangulat az öltözőben, a játékosok jól megértik egymást, viszont hiányzik még a győztes mentalitás a srácokból. Tanulunk a hibáinkból, és még nagyobb elszántsággal készülünk a Fradi ellen.’’

Klausz László (Győr): ,,Azt gondolom, hogy a végére hagytuk a legnehezebb feladatot, hiszen most játszottunk a legerősebb ellenféllel. Azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó erőfelmérő volt, ez mind számomra, mind pedig a csapat számára bizakodást ad, hiszen jó eredményt értünk el, és így mehetünk neki jövő héten a bajnokságnak."

Legfrissebb híreink