Kisvárda-Fradi: így szurkoltak a Várkerti Vitézek

Ennyi pontot érdemeltek volna.

Forrás:

Mint élő videóközvetítéseinkben is jeleztük, Kisvárda lakossága felbolydult a Ferencváros játéka miatt tegnap. A hivatalos adatok szerint 3331-en voltak a mérkőzésen, ennyien meg még nem voltak Kisvárda-találkozón.
 
A mérkőzés előtt, közben és utána is végig békés volt a hangulat. Azt is rögzíteni kell, hogy mind a klub biztonsági szolgálata, mind a stadion környékén szolgálató teljesítő rendőrök segítőkészek, barátságosak voltak, legalábbis az nb1.hu munkatársai ezt tapasztalták.
 
A meccsen egyébként végig kiváló volt a hangulat. A Fradi Tábor szurkolói tudományát és teljesítményét nem kell külön ecsetelni, ámde a Várkerti Vitézekről, a hazaiak ultráiról, eddig kevés szó eset, nem csak az nb1.hu-n.
 

Már az NB I-be történő feljutás kiharcolásából is oroszlánrészt vállaltak magukra, azóta is végigszurkolják a csapatuk meccseit, de nem csak otthon, mert idegenben is rendszeresen megjelennek.
 
A Fradi ellen is szívből és 90 percen át tették a dolgukat, szektoruk előtti részüket szépen feldíszítették, zászlókat is lengettek. Nem ők alkotják Magyarország legnagyobb szurkolótáborát, ezt mindenki tudja, de amit egy csapatért meg lehet tenni, azt ők is megtették a Ferencváros ellen.
 
A csapatuk (talán) rászolgált volna az egy 1 pontra, ők viszont 3 pontos teljesítménnyel rukkoltak elő.
 
Nemhiába köszönték meg annyira lelkesen a játékosok a lefújás után a segítségüket.

Legfrissebb híreink