Kisvárda: élete első NB I-es meccsén védőt és csatárt is játszott

Volt csapata is gratulált neki.

Forrás: kisvardafc.hu

Élete első NB I-es meccsét játszotta szombaton, a Mezőkövesd elleni 0-0-s bajnoki alkalmával Ötvös Bence. A Kisvárda 22 éves nyíregyházi nevelésű játékosa az NB II-ben 17 meccsen 5 gólt szerzett az őszi idényben, januárban kölcsönben érkezett a várdaiakhoz.

Supka Attila pedig rögtön az első tavaszi fordulóban kezdőként adott neki bizalmat, és egészen a 91. percig a pályán is volt. Érdekesség, hogy az eredetileg támadó középpályásként és csatárként bevethető Ötvös a védelem közepén kapott helyet, aztán a második félidőben előrébb került, és centert is játszott. A lefújást követően az M4 Sportnak nyilatkozott arról, milyen érzés volt mindez.

"Így hozta a sors, hogy belső védőként kellett kezdenem, de azt csinálom, amit az edzőm kér. Próbáltam a tudásom legjavát nyújtani ott is, úgy gondolom, hogy megoldottam. Jobban szeretek elöl játszani, ami a végén megadatott, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni, így be kell érnünk a döntetlennel. Mindkét csapatnak voltak helyzetei, tipikus egygólos meccs volt" - mondta, majd hozzátette: "Nagyon remélem, hogy minél többet játszhatok, az a dolgom, hogy beilleszkedjek a csapatba, próbálok beilleszkedni."

Ötvösnek egyébként volt csapata, a Nyíregyháza is gratulált a bemutatkozáshoz.

Legfrissebb híreink