Kisvárda: eléggé elhelyezte a térben az angol-magyart a montenegrói légiós

Románia volt az ellenfelük.

Forrás: Kisvárda FC/Móricz Csaba

„Hiányzott Kisvárda” – huppant le a kispadra a beszélgetésünk előtt Driton Camaj, aki persze a jövőben is minél kevesebb időt szeretne eltölteni a pálya melletti ülőalkalmatosságon és minél többet a pályán. Válogatott játékosként tért vissza a támadó, és mivel a múlt héten kedden még Bukarestben lépett pályára Nemzetek Ligája-mérkőzésen, a többiekhez képest egy héttel több szabadságot kapott a szakmai stábtól. Cami legszívesebben már teljes értékű munkát végzett volna, de be kellett érnie könnyített munkával - jelentette a Kisvárda honlapja.

A montenegrói játékos a válogatottnál átélt élményeiről, tapasztalatairól kérdezték, majd ez a kérdés és válasz hangzott el, stílszerűen a legvégén:

Az azért érdekes, hogy a montenegrói válogatott történetének egyik legnagyobb győzelme, a románok elleni idegenben három null arra a napra esett, amikor a magyarok ugyancsak idegenben négy nullra verték Angliát – hatalmas visszhangot kiváltva ezzel.
Figyeltük a magyarok eredményeit, és mindenkit meglepett, hogy ennyire magabiztosan verték a világ egyik legjobb csapatát, Angliát. Látszik, hogy a magyar futball merre akar haladni, Marco Rossinál nagyon jó kezekben van a válogatott. Bízom benne, hogy a magyar válogatott folytatja a remeklését, rám is jó fényt vett, ha olyan bajnokságban szerepelhet, amelynek kiváló a válogatottja. A mi életünkben is hatalmas dolog volt a bukaresti győzelem, miként az is, hogy mindkétszer legyőztük Romániát, de ez azért nem hasonlítható össze az Angliában aratott nagy győzelemmel. Nagyon fontos győzelmet arattunk, itt szeretnénk folytatni szeptemberben Bosznia ellen is."

Legfrissebb híreink