Kisvárda-DVSC: mi lehet a listavezető titka? - reakciók

Toldi mérgelődött, Janeiro és a szórakoztató futball.

Forrás: kisvardafc.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Kisvárda hazai pályán, 1-0-ás hátrányból felállva, 2-1-re legyőzte a DVSC-t.

A vezetőedzők így nyilatkoztak a lefújást követően:

Joao Janeiro (Kisvárda): ,,Ezen a meccsen is az történt, ami az MTK ellen, csak ott a pontrúgásokat tudtok kihasználni. Az egyetlen esélyünk az volt, hogy megyünk előre és hiszünk magunkban. Ilyen kerettel és ilyen játékosokkal ez sikerülhet is és sikerült is. A cserepadról is nagyon nagy erőket kaptunk és így sikerült megnyerni a mérkőzést. Egy nagyon jó találkozót láthattunk, de ha a tabellára nézünk, amit én nem szoktam nézni, de a kollégáim el szokták mondani, hogy hogy állunk, a tabella az nem hazudik. Úgy gondolom, hogy az eddigi mérkőzéseken is jó, szórakoztató futballt játszottunk. A futball nem csak egy oldalon történik, az ellenfeleink is szórakoztató és jó futballt játszottak."

A Kisvárda trénerétől az interjú elején azt is megkérdezték, hogy mi a csapata titka, de erre csak annyit felelt, hogy a titkokat meghagyja az elemzőknek.

Toldi Gábor (DVSC): ,,Gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez, nagyban hozzájárult a mi teljesítményünk ahhoz, hogy nem sikerült pontot szereznünk. Vezetést szereztünk, nyomás volt rajtunk az első félidőben, összeségében jól teljesítettünk. A második félidőben homlokegyenest más futballoztunk, mint amit kértünk a játékosoktól. Nem tudtuk megbecsülni a labdát, minden második labda a párharcokat követően az övék volt. Felkészültünk abból, hogy hosszú ívelések lesznek, ezeket nem tudtuk jól lereagálni. Az első gólt ebből kaptuk, egy rögzített szituációból. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a végén egy szépen eltalált lövésből nyert a Kisvárda, megérdemelten. Korhut kényszermegoldásként játszott ballábasként jobb oldali védőt, mert Kusnyír Eriket a héten megműtötték. Voltak lehetőségeink, az első és a második félidőben is, de ha nem rúgjuk be, akkor ez a vége."

Legfrissebb híreink