Kisvárda-DVSC: bemutatkozhat Németh Krisztián?

Joao Janeiro a Lokit is méltatta.

Forrás: dvsc.hu

A tabellát jelenleg vezető Kisvárda a DVSC-t látja vendégül vasárnap délután. A várdaiak eddig remek teljesítményt nyújtanak a bajnokságban, öt győzelem mellett csupán a Viditől szenvedtek vereséget. 

Joao Janeiro elmondta, hogy egy derbi vár rájuk, aminek nem igazán lehet megjósolni a végeredményét. A portugál szakember abban bízik, hogy a várdai drukkerek ismét a csapat mögé állnak.

"Derbit játszunk, az ilyen meccseknek pedig mindig megjósolhatatlan a végkifejlete. Személyesen néztem meg a DVSC Gyirmót elleni mérkőzését, és mondhatom, igazán minőségi csapatról van szó. Olyanról, amelynek erőssége a támadójáték, elég ránéznünk a szerzett góljai számára, az eddigi hat meccsen tizenhétszer volt eredményes. Ők adják a góllövőlista vezetőjét is a hatgólos Ugrai Roland személyében. Mi építhetünk mindarra, amt eddig elértünk, eredményeink értékét növeli, hogy a hatból csak kétszer játszottunk itthon. Most viszont erőt adhat nekünk, hogy újra hazai közönség előtt játszunk, már alig várjuk. Nagyon kérem a kisvárdai szurkolókat, hogy minél nagyobb számban jelenjenek meg a meccsen, mert hatalmas támaszt tudnak nekünk adni. Az elmúlt két, bajnoki nélküli hét jó munkával telt. A csapat mentalitása jó, ezt alkalmaznunk kell a meccsen is. Remek mérkőzésre van kilátás" - idézi Janeirót a Kisvárda hivatalos weboldala.

A DVSC az előző fordulóban gólparádét tartott a Gyirmót ellen. Kellett is a Lokinak ez az 5-0-s siker, hiszen ezt megelőzően négy meccsen keresztül nyeretlen volt. A hajdúsági csapat a héten újabb válogatott játékossal erősített: Németh Krisztián csatlakozott a kerethez. Huszti Szabolcs elmondta, Németh bemutatkozására még várni kell.

"Németh Krisztián érkezésének örülünk, de vele azért még óvatosan kell bánni, hiszen régóta nem játszott, még nincs bevethető állapotban. Azon leszünk, hogy minél előbb a csapat segítségére lehessen, biztosan képes lesz hozzátenni a játékhoz, mégiscsak egy 37-szeres válogatottról beszélünk. Sokat várunk tőle, de debütálása vélhetően nem a következő 1-2 hétben fog megtörténni" - mutatott rá Huszti a dvsc.hu-nak.

A szakember természetesen a Kisvárda elleni mérkőzésről is megosztotta a gondolatait:

"Vasárnap a listavezető otthonába látogatunk, de ahogy azt mindig elmondom, most is csak a győzelemmel lennék elégedett. Persze tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, a Kisvárda remekül szerepel, de egyszer minden sorozat megszakad. Fontos lesz, miként nyitjuk a mérkőzést, jó értelemben vett agresszivitásra van szükség. Remélem, ezúttal az első félidőt is tudjuk úgy kezdeni, ahogyan a második játékrészeket szoktuk" - hangsúlyozta Huszti Szabolcs.

A Kisvárda-DVSC meccs 14.15-kor kezdődik. 

Legfrissebb híreink