Kisvárda: duplán ünnepelhet a román válogatott játékos - reakció

Kicsit meglepődött a légiós.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda közleménye:

"Ötvenedik NB I-es bajnoki mérkőzésén lépett pályára Mezőkövesden Claudiu Bumba, aki a jeles alkalmat győztes góllal (1–0) tette emlékezetessé. Ő a nyolcadik labdarúgó, aki elérte ezt a mérföldkövet kisvárdai színekben. A 27 éves középpályás 3662 percet töltött eddig a pályán kisvárdai játékosként a pályán, hét gólt szerzett és tíz gólpasszt osztott ki.

„Nem tartom számon a mérkőzéseimet, így kicsit meglepődtem, hogy elértem ezt a számot – mondta Claudiu Bumba, amikor átadtuk neki az ilyenkor dukáló emlékplakettet. – Hogy sok vagy kevés ez a meccsszám? Ez a második évem a csapatban, az elsőben a sérülések miatt a reméltnél kevesebb meccset játszottam, most viszont egy kivétellel mindig a pályán voltam. Amit az első évben elvett tőlem a sors, azt most visszakaptam. Ami pedig a mezőkövesdi összecsapást illeti, valóban emlékezetes lesz a számomra, de nem az a lényeg, hogy én jubiláltam győzelemmel, hanem az, hogy a csapat nyert. Vannak még céljaink, szeretnénk az első öt helyezett között végezni és a kupadöntőbe jutást elérni, úgyhogy nem állhatunk le.”

Bumba ebben az idényben egyébként 27 NB I-es mérkőzésen jutott szóhoz a Kisvárdában, a fellépéseit 4 góllal zárta. A 27 esztendős labdarúgó már három alkalommal szerepelt a román válogatottban. Értékét a Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli.

Legfrissebb híreink