Kisvárda: átigazolási terveiről és diósgyőri búcsújáról is beszélt Bódog

Kikosarazta a PSG edzőjét.

Forrás: MTI

Fontos mérkőzésen gyűjtött három pontot a Kisvárda a hétvégén. Bódog Tamás csapata a Paksot győzte le 2-0-ra, ezzel a táblázaton fellépett a hetedik helyre. Ám a mezőny sűrűségét mutatja, hogy a 11. helyen álló ZTE hátránya mindössze négy pont. 

Kisvárda Master Good - Paksi FC | 2-0 | (0-0) | OTP Bank Liga | 23. forduló | MLSZTV

 

Bódog február elején bólintott rá a várdaiak ajánlatára. A szakember az M4 Sport Góóól2 című műsorának volt a vendége. A tréner kijelentette, biztos benne, hogy a Kisvárda a következő szezonnak is az NB I-ben vág neki. A nyári átigazolási tervekről is beszélt Bódog. Elmondta, fiatal, gyors, erős és tehetséges futballistákat szeretnének a klubhoz csábítani. Szeretne kicsit fiatalítani a kereten, és nagyobb konkurenciát teremteni.

Bódog Tamás korábban a DVTK-nál dolgozott. A miskolci időszakkal kapcsolatban elmondta, a piros-fehér csapattól kidobták, mint egy kutyát. 

"Azt hittem, másként fog ez az egész történni, de kiderült, hogy egy-két embernek nem feltétlenül gerinc volt a jele az óvodában" - nyilatkozta Bódog Tamás, aki hozzátette, időre volt szüksége, mire a történteket fel tudta dolgozni.

Bódog egy régebbi történetet is felelevenített: korábban Thomas Tuchel megkereste, hogy legyen a pályaedzője. Tuchel ekkor még az Augsburg egyik utánpótlás-együttesénél dolgozott. Ám akkor még nem rendelkezett Bódog pro licenccel, így nem tudta elfogadni a ma már a PSG-t irányító Tuchel ajánlatát. 

"Ha valamit csinálsz, azt csináld száz százalékkal, nálam a maximum a minimum. Ugyanannyit követelek meg a játékosaimtól is, mint a gyerekeimtől. Itt kifogás nincs, csinálni kell és fejlődni kell. Ez a mottóm" - hangsúlyozta Bódog. 

A Kisvárda a hétvégén a DVSC otthonában vendégeskedik. 

Legfrissebb híreink