Kisvárda: a koronavírus miatt módosul a program

A szurkolók megértését kérik.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda közleménye:

"A Covid19 omicron változatának gyors terjedése miatt ezúttal nem tartjuk meg szokásos szezon előtti szurkolói ankétunkat. A minél kisebb kockázat érdekében minimálisra csökkentettük játékosaink külvilággal történő érintkezését, így ezúttal elmarad az ilyenkor megszokott személyes találkozás a drukkerekkel. Megértésüket megköszönjük!

Azt azonban mindenképpen el szerettük volna mondani, hogy várjuk őket minél nagyobb számban a DVSC elleni idegenbeli keleti rangadón, illetve a február 5-i, Budapest Honvéd elleni első hazai mérkőzésen, amelyre a jövő hét elején kezdjük meg a jegyértékesítést.

Az ankéton két új játékost tudtunk volna bemutatni: a lengyel Rafal Makowski hazájából, a Slask Wroclaw csapatától érkezett, míg az ukrán kapus, Mihajlo Hotra a kárpátaljai, ukrán másodosztályban szereplő Ungvártól. Makowski a 9-es, Hotra a 99-es mezben szerepel majd a tavaszi szezonban. Örömmel jelentettük volna be, hogy a tartalékcsapatból előrelépve immár Czene Zalán, Králik Péter és Nikita Honcsar is az NB I-es keret tagja, ahogy az ahhoz korábban csatlakozó Czérna Erik és Szőr Levente is. Ők öten a törökországi edzőtáborban is az élvonalbeli csapat tagjaival gyakoroltak együtt."

Legfrissebb híreink