Kispest: megvan a vezetőedző!

Hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

Bódog Tamás menesztése után edzőkeresés zajlott a Honvédnál. A kispesti klub posztjára Szabó Zoltán, a Topolya vezetőedzője volt a legesélyesebb, aki időközben sajnos elhunyt, majd tárgyaltak Horváth Ferenccel és Kuttor Attilával is, ám nekik saját stábjuk van, ami nem feltétlen illeszkedett volna a Honvéd jelenlegi szakmai keretéhez. A vezetőség így meghozta a döntést: Pisont István marad a szezon végéig a tréner, az nb1.hu szerint teljesen megérdemelten. 

Íme, a klub bejelentése:

"2020 tavaszán Giuseppe Sannino, december elején pedig Bódog Tamás távozása után vette át a Budapest Honvéd irányítását Pisont István, klubunk vezetése pedig úgy határozott, hogy a 2020/2021-es szezon hátralevő részében is egykori legendás játékosunk irányítja a kispestieket.

Pisont István tavasszal Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot, a bajnokságban pedig ötödik lett a gárda. Decemberben egy rendkívül nehéz időszakban vállalta megbízott vezetőedzőként a szezonból hátralevő négy meccset, amelyeken hét pontot szerzett a Honvéd, és végül elmozdult a kiesést jelentő helyekről.

Pisont István tehát folytathatja a decemberben elkezdett munkát, a bajnokság végéig ő a Honvéd vezetőedzője, így az irányításával kezdődik január 4-én a felkészülés a tavaszi szezonra."


KORÁBBAN:

Alakul, hogy ki lehet a Kispest vezetőedzője - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink