nb1.hu

Hivatalos bejelentés.

A Fradi közleménye:

"Magyar bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk új vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov január 3-án, hétfőn megérkezett az FTC-MVM Népligeti Sportközpontba. A nap folyamán előbb körbevezette a szakmai stábba vele érkező Miroszlav Romascsenko pályaedzőt, Gintaras Stauce kapusedzőt, Vlagyimir Panyikov és Paulino Granero erőnléti edzőket, valamint Eduárd Cgojev orvost. Ezt követően a Csercseszov-stáb találkozott a futballcsapat további stábtagjaival is. Másnap, január 4-én a bemutatkozást követően pedig levezényelte első edzését a Ferencváros vezetőedzőjeként.

A szakmai stáb összetételéről sportigazgatónkat, Hajnal Tamást kérdeztük.

– Sztanyiszlav Csercseszov már 11 éve dolgozik együtt a stábjával. Egy olyan csapatot épített fel maga köré, amelynek a tagjai vakon számíthatnak egymásra, pontosan átlátják a másik feladatát, és Csercseszovnak éppen erre van szüksége. Roppant profin állnak hozzá a labdarúgáshoz, ami már az első edzéseken is meglátszott – mondta Hajnal Tamás a FradiMédiának.

Sportigazgatónk szavait alátámasztja, hogy a Csercseszov-stáb már a szerda délelőtti edzés előtt két órával megkezdte a munkát a Népligetben és felkészítették a pályát a tréningre.

Hajnal Tamás hozzátette, hogy az újonnan érkező szakemberek ellenére, az eddig megszokott stábban nem történt nagy változás.

– A vezetőség mellett a csapat számára is fontos az állandóság, éppen ezért a szakmai stábban egyetlen minimális átszervezés ment végbe, Bali Péter mostantól az utánpótlás erőnlétéért felelős vezetőként dolgozik tovább a Ferencvárosért. Ezen kívül nem történt változás az eddigi szakmai stábban. A csapat eddigi pályaedzője, Máté Csaba már hosszú évek óta ebben a szerepkörben dolgozik. Nagyon jól ismeri a játékosainkat és a magyar mezőnyt, nagy segítségére lesz Sztanyiszlav Csercseszovnak, ahogyan kapusedzőnk, Balogh Tamás, valamint az erőnléti csapatban Kovács Bence is."

FRISSÍTÉS:

19.16:

21.49:

Kapcsolódó hírek