Kirázta a hideg a Fradi új üdvöskéjét

Szabad-e lebecsülni a máltaiakat?

Forrás: fradi.hu

A Bajnokok Ligája első selejtezőkörében a Ludogorecet búcsúztató Ferencvárosban kettőből kétszer kezdőként kapott szerepet az újonnan igazolt Michal Skvarka. A szlovák középpályás a klub honlapjának nyilatkozott az eddigi zöld-fehér élményeiről.

"Már annak is örültem, hogy bekerültem a meccskeretbe, arra nem is számítottam, hogy rögtön kezdő leszek, ráadásul mindkétszer. Nagyon örülök, hogy így alakult, azért dolgozom minden egyes edzésen, hogy ez a jövőben is így legyen. Óriási élmény volt a Groupama Arénában pályára lépni, ilyen nagyszerű közönség előtt még nem játszottam. Ha visszagondolok a stadion atmoszférájára, még most is kiráz a hideg… Hasonlóan sportszerű, fanatikus szurkolásra számítok a Valletta ellen is, szükségünk van a szurkolóink támogatására" - fogalmazott. 

 

S hogy mi várható a máltaiak elleni második körben?

"Nem szabad leírni az ellenfelet, hiszen a BL-ben és az EL-ben is láthattuk, hogy nem mindig az esélyesebbnek vélt csapat jut tovább. Nem szabad lebecsülnünk senkit, éppen azért számítok nehéz meccsre a Valletta ellen, mert az esélyek mellettünk szólnak. Ugyanúgy fel fogunk készülni az ellenfélből, mint a Ludogorec elleni mérkőzések előtt."

Legfrissebb híreink