Király nem tagadta, hogy az utolsó felkészülése lesz

Igaz, nem is erősítette meg.

Forrás:

2017 március 30-án lett bejelentve, hogy Király Gábor (Bosnjak Pedrag társaságában) két évvel meghosszabbította a szerződését a Haladással. Az a megállapodás ugye a következő nyáron jár majd le.
 
Király Gábor sorsa mindig érdekes téma, mert az elmúlt évtizedek magyar labdarúgásának az egyik legfontosabb alakja. Ellenben arról, hogy a kapus folytatja-e, még nem igazán esett szó.
 
Éppen ezért kaptuk fel a fejünket, amikor a saját honlapjának adott, igen terjedelmes interjú utolsó kérdésére és az arra adott válaszhoz érkeztünk:
 
„Két hét pihenés az év végén és kezdődik az 52. felkészülésed január elején. Elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó felkészülésed, de az biztos, hogy nem lesz egy megúszós alapozás...
Az biztos, hogy nem. Szeretem a kihívásokat, szeretem a kemény munkát, szeretek hidegben, fagyban edzeni. Mert így tudom feszegetni a határokat. Ez egy nagyon kemény kihívás, ami előtt a csapat áll. Nem lehetetlen küldetés, de biztos, hogy nagyon nehéz lesz. Mindenkinek be kell állni a sorba, mert itt egyedül a klub számít, semmi más.”
 
Király Gábor honlapja tehát megpedzegette, hogy ez lesz a kapus utolsó felkészülése, aki ezt nem tagadta, de nem is erősítette meg. 
 
Nem Király miatt, hanem azért, mert a legtöbb esetben így szokott lenni (ez kiemelten fontos), de ilyen esetekben a nem tagadás szokott idővel erősebbé válni…

Legfrissebb híreink