Király is benne volt, hogy megpecsételődött a Haladás sorsa

Horváth szerint már nincsenek vérmes reményeik.

Forrás:

32 percre tartott a Haladás-Kövesd mérkőzés, amikor Király Gábornak, a Hali és a magyar labdarúgás legendájának a világ egyik legegyszerűbb dolgát kellett volna véghez vinnie. Jó nagyot kellett volna belerúgnia a labdába. A pályafutása alatt rengeteg bravúrt (nem is akármilyeneket) bemutató kapus azonban borzasztóan találta el a labdát, amit Holdampf nem tudott átvenni, Drazsics lecsapott rá, majd 15 méterről átemelte a kivetődő kapus felett.
 
Ez volt az a találat, mellyel egyenlített a Mezőkövesd Szombathelyen (6 perccel később Drazsics ismét betalált), és az a gól, mely Horváth Ferenc vezetőedző szerint megpecsételte a csapata sorsát – elmondása szerint az első félidőre csak...
 
Mint a szakember megjegyezte, olyan helyzetben, amilyenben ők vannak, nagyon nehéz az ilyen hibát feldolgozni, nem is sikerült a játékosainak. A második félidővel kapcsolatos legfontosabb mondanivalója egy hatalmas ziccer volt, mert a 85.percben egyenlíthetett volna a csapata, de Németh Márió közeli lövését Szappanos a kapufára tolta.
 

A Hali tehát ismét vereséget szenvedett (2-1-re) és már 14 pontra van a bentmaradást jelentő 10. helytől. Ez gyakorlatilag 5 győzelem úgy, hogy mondjuk az elmúlt 8. forduló eredményei alapján a bajnokságot vezető DVTK nem szerez pontot, akárcsak az elmúlt meccseken szintén szárnyaló Kisvárda...
 
Lehetetlennek tűnik a küldetés, már csak azért is, mert a Hali eddig 2 meccset nyert csak meg. Ezért is mondta Horváth Ferenc azt, hogy vérmes reményeik már nincsenek.
 
Igaz, hozzátette, az utolsó pillanatig küzdenek majd...

Legfrissebb híreink