Király eltiltása: döntött az MLSZ

A kapus sem hagyja annyiban.

Forrás: haladas.hu

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága helybenhagyta az FTC (0-2) elleni bajnokin kiállított Király Gábor három bajnokira szóló eltiltását. A kapus fellebbezett - jelezte a haladas.hu.

 

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága még múlt keddi ülésén három mérkőzésre eltiltotta a 25. fordulóban az FTC–Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzésen kiállított Király Gábort. Mint ismert, a 108-szoros válogatottsági rekorder kapus a hazaiak vezető góljánál lest reklamált, mire Karakó Ferenc játékvezető először sárga lapot adott a játékosnak, majd mivel nem hagyta abba a reklamálást – és a bíró szerint nyomdafestéket nem tűrő szavak hagyták el a száját – kiállította. Nos, a Haladás és Király kérvényezte, hogy a kapust is hallgassa meg a grémium. A háromgatú bizottság ezt kedden meg is tette, ám döntését nem változtatták meg, és helybenhagyta a három mérkőzésre szóló eltiltást.

 

A rutinos kapus az ítéletet követően jelezte: megfellebezi a döntést. A fellebezésnek nincs halasztó hatálya, így Király a szombati, Puskás elleni mérkőzésen nem védhet.

Legfrissebb híreink