Kinevezték Benczés Miklós utódját is

Hivatalos bejelentések!

Forrás:

Íme, a DVTK közleménye:
 
"Sütő Szilárd vette át a Benczés Miklós távozását követően megüresedett akadémiai igazgatói pozíciót, Zsivoczky Gyula pedig utánpótlás szakmai igazgatóként folytatja.
 
A DVTK Labdarúgó Akadémia igazgatójaként Sütő Szilárd a DVTK saját utánpótlása mellett a klub szakmai felügyelete alatt működő diósgyőri Regionális Utánpótlás Központ (RUK) és az alá tartozó öt alközpont (Salgótarján, Eger, Mezőkövesd, Sátoraljaújhely és a Sajóvölgye Focisuli) munkájáért felel Tajti József sportigazgató társaként, emellett továbbra is besegít az első csapat munkájába.
 
Korábbi utánpótlás szakmai igazgatói feladatát az UEFA Pro licences edzői végzettséggel rendelkező Zsivoczky Gyula veszi át, aki megtartja az élvonalban szereplő DVTK U17 irányítását is.
 
Az elmúlt időszakban megnövekedett feladatok gördülékenyebb ellátása érdekében Fogarasi Zoltán akadémia igazgató-helyettesként csatlakozik a vezetőséghez. Az UEFA Elite Youth A képzést a közelmúltban elkezdő szakember továbbra is vezetőedzőként irányítja a DVTK U19-es csapatánál folyó munkát, illetve asszisztens edzőként segíti a tartalékcsapatot.
 
A DVTK Labdarúgó Akadémia vezetése
Sütő Szilárd akadémia igazgató
Fogarasi Zoltán akadémia igazgató-helyettes
Zsivoczky Gyula utánpótlás szakmai igazgató
 

Legfrissebb híreink