Kihagyott 11-es, kapufák - készül a ZTE a Fradi ellen

Két perccel a vége előtt jött az egyenlítés.

Forrás: ZTE FC/Facebook

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ZTE FC–NK Varazdin (horvát) 1–1 (0–0)
Vezette:
Molnár Attila (Huszár Balázs, Kulman Tamás)
ZTE FC: Szemerédi - Kocsis, Lesjak (Devecseri), Bobál D. (Szépe), Bedi (Grumic) - Mitrovic (Hegedüs O.), Kiss M. - Babati (Golodiuk), Stieber (Hudák), Radó (Meshack) - Bobál G. (Ikoba)
NK Varazdin: Gavranovic – Prce, Roca, Benko, Trezak, Senic, Kolaric, Stefulj, Stolnik, Trajcic, Perkovic
Cserék: Glavina, Vuklea, Sambolec, Horvát, Fucak
Gólszerzők: Meshack (88.) ill. Glavina (71.)

A ZTE a horvát élvonalban szereplő NK Varazdin ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A zalaiaknál az U21-es válogatottban szereplők és a sérültek kivételével mindenki szerepet kapott a több nagy helyzetet és két gólt hozó meccsen - jelentette a klub.

A 3. percben Stieber passza után Radó harcolt ki büntetőt, Stieber bal alsóba tartó lövését bravúrral ütötte ki az ellenfél kapusa. A 15. minutumban vendégrészről Benko lőtt kapufát, majd Babati nagy kapáslövését védte bravúrral Gavranovic. Karlo is a kapufát találta el, majd Bobál G. fejesét mentette a vendégkapus.

A második félidő derekán Kolaric lövésénél mutatott be bravúrt Szemerédi, a kipattanót azonban Glavina pár lépésről a ZTE kapujába lőtte (1-0). Egy percre rá Hudák remek kiugratása után Meshack 14 méterről tekert kevéssel a bal felső mellé. A 88. percben aztán jött a magyar gól: Hudák játszotta tisztára magát, beadása után Meshack lőtt a kapuba (1-1).

A jó iramú találkozó remekül szolgálta a felkészülését Dobos Barna csapatának, mely jövő vasárnap a a Ferencváros otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket.

Legfrissebb híreink