Kifakadt Nagy Ádámék edzője

Válogatottunk játékosát viszont megdicsérte.

Forrás: bcfc.co.uk

Nagy Ádám csapata, a Bristol City kedd este az angol másodosztály 35. fordulójában lépett pályára a Huddersfield Town vendégeként.

A kispadon kezdő, de a szünetben becserélt magyar válogatott középpályás együttese 2-1-re kikapott a John Smith's Stadionban, és zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el a Championshipben.

A Bristol City az első félidő végén került hátrányba, majd a második játékrész közepén tizenegyesből növelte előnyét a házigazda Huddersfield. Nagyék utolsó perces találata csak a szépítésre volt elég, nem is leplezte csalódottságát a piros-fehérek vezetőedzője, Lee Jonhsnon.

A szakember azt nyilatkozta, hogy amióta a Bristol City-t irányítja (2016 február - a szerk.) sosem volt még ennyire csalódott és dühös:

"Nagyon nehéz értékelnem a látottakat. Azt gondolom, az emberek ismernek már, hogy egy őszinte karakter vagyok, már megismertek a 10 év alatt, amit a klubnál töltöttem, mint játékos, illetve edző, és most szörnyen érzem magam." 

A 38 éves szakember mondandójában külön kiemelte az egy félidőt kapott magyar középpályása játékát: 

"Az első félidő olyan rossz volt, mint ahogy edzőként még nem éreztem magam a kispadon, meg sem közelítettük azt, amit tudunk. A másodikban próbálkoztak becsülettel a fiúk, próbálkoztunk beadásokkal, és volt két-három lehetőségünk is. Ha pozitívumokat akarok keresni, akkor azt pár játékosomban találhatom csak meg, mint például Nagy Ádámban, aki beállást követően kiválóan küzdött, nagy akarattal játszott, próbálta a csapatot összekapni és felpörgetni, ellenben az első félidőben túl statikusak voltunk, és ellenfelünk dominált, mind a középpályán, mind a széleken."

A sorozatban harmadik bajnoki vereség miatt a Bristol City lépéshátrányba került a rájátszást jelentő helyekért vívott harcban. Nagyék jelenleg a hetedik helyet foglalják el, de csupán három ponttal lemaradva a már "play-off" helyet birtokló Preston North End mögött.

Az idén már 12 tétmeccset játszó Bristol szombaton a Milwall otthonába látogat.

Championship, 35. forduló
Huddersfield Town - Bristol City 2-1

Az élcsoport állása:
1. West Bromwich Albion 69 pont
2. Leeds United 62 p.
3. Notthingham Forest 59 p.
4. Fulham 57 p.
5. Brentford FC 56 p.
6. Preston North End 56 p. 
7. Bristol City 53 p.

Legfrissebb híreink