Kieshet a Hertha Dárdai nélkül - megszólalt a klubigazgató

Kezdésnek pont a Bayern ellen, majd a zuhanás.

Forrás: Rainer Jensen / dpa

Nyugalomra int mindenkit Michael Preetz, a Hertha BSC klubigazgatója azt követően, hogy a csapat rendkívül gyengén kezdte a német labdarúgó-bajnokságot a Dárdai Pált váltó Ante Covic irányításával.

A berlini együttes ugyan a Bayern München otthonában elért bravúros, 2-2-es döntetlennel rajtolt, azóta azonban sorozatban háromszor kikapott, így sereghajtó a Bundesligában. A berliniek legutóbb 29 évvel ezelőtt kezdték ilyen rosszul az idényt.
    
"Természetesen nagyon fáj a mainzi vereség, az egyetlen pontunk négy mérkőzés alatt egyáltalán nem kielégítő. Nyugodtnak kell maradnunk, Ante minden tőlünk telhető támogatást megkap, látjuk, hogy ő és a teljes stáb milyen szorgalmasan dolgozik, a csapat pedig fejlődik" - nyilatkozta Preetz.
    
Hozzátette, nem téveszti meg a vezetést a kialakult helyzet, az együttesnek még bőven van ideje arra, hogy megfordítsa ezt a negatív szituációt.
    
A Hertha szereplése azért is kiábrándító, mert a júliusban kinevezett trénernek a korábbi évekkel ellentétben jóval nagyobb anyagi lehetőségei voltak a gárda megerősítésére.

Legfrissebb híreink