Kiesési rangadó az utolsó előtti fordulóban - ELŐZETES

Waltner szerint jó úton haladnak.

Forrás: ZTE

Az utolsó előtti forduló szombati játéknapján kiesési rangadó is lesz, Zalaegerszegre látogat a Kaposvár.

Hatpontos találkozó vár a csapatokra, ez nem is lehet vitás. A Zalaegerszeg minimálisan könnyebb helyzetben van, hiszen ugyanannyi pontja van, mint a már bennmaradó helyen álló Paksnak. Nemrégiben a listavezető Ferencvárost is meg tudták szorongatni Budapesten, így reménykedhetnek a szurkolók, hogy hamarosan jó útra fog térni a csapat. A pályán mutatott játékuk mindenképpen bizakodásra adhat okot, valamint a szerdai kupasiker is némi lökést adhat a csapatnak.

A Kaposvárnak nagyon nem könnyű a helyzete. A friss feljutók nem igazán találják eddig a helyüket az NB I-ben, csupán 6 pontot szereztek eddig. Sürgősen el kell kezdeniük bezsebelni a győzelmeket, ha nem akarnak jövőre visszaesni a másodosztályba.

Waltner Róbert ezt mondta el a meccs előtt:

,, Mindent megteszünk annak érdekében, hogy két pontra csökkentsük a hátrányunkat. Úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, függetlenül attól, hogy vereséget szenvedtünk a Fraditól. A csapaton lehetett látni a fejlődést, pedig volt egy eltiltottunk Szakály Attila személyében, aki egy kulcsjátékos és hiányzott is a játéka. Ennek ellenére egy nagyon jó meccset játszottunk, de bánt, hogy a fejlődés nem mutatkozik meg pontokban. Bárki ellen játszunk, mindenki győzni akarunk, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél. Soha nem úgy küldöm ki a csapatot a pályára, hogy jó az iksz. A ZTE elleni számomra mindig egy furcsa mérkőzés, de bízom benne, hogy pontokkal fogunk hazatérni. Ehhez az kell, hogy jobban jöjjünk ki a fordulópontokból, használjuk ki az ellenfél hibáit."

Legfrissebb híreink