Kiderült, mit mondott a Fradi Tábor Lovrencsicsnek

Fontos meccsen engesztelhetik ki a zöld-fehérek a drukkereket.

Forrás:

Nem várt pofonba nézett bele a Fradi a Pancho Arénában, a zöld-fehérek 4-1-es vereséget szenvedtek a Puskás Akadémiától. Természetesen a szurkolók nem gyújtottak örömtüzeket a fiaskót követően. Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a lefújás után Lovrencsics Gergő kiment a Fradi Táborhoz, és megpróbált magyarázatot adni a teljesítményükre.

Hamberger Ádám a Borsnak beszélt arról, hogy milyen beszélgetés zajlott le a felek között.

"A tábor kérése az volt, hogy a Suduva elleni EL-visszavágón tegyék ezt nekünk jóvá. Gergő azt válaszolta, hogy ezért mindent megtesznek.

Tartoznak nekünk a játékosok ennyivel, hiszen mi mindenhová követjük a csapatot akkor is, ha nem megy a játék. Természetesen nem jó látni, amikor nyűglődnek a focistáink, de mi nem értük, hanem a klubért, a Ferencvárosért vagyunk" - fogalmazott a Green Monsters szurkolói csoport vezetője.  

 

Hamberger hozzátette, a csütörtöki EL-selejtezőn is koreográfiával készülnek.

" Egy-egy szurkolói látvány kivitelezése akár egymillió forintot is felemészthet. A tábornak van pénze, ami mind önkéntes adományból folyik be. Minden meccsen kiteszünk egy becsületkasszát, amibe annyit dobnak a drukkerek, amennyit tudnak" - mondta Hamberger.
 

Legfrissebb híreink