Kiderült, mikor edzhet újra súlyos sérülése után Orbán

Megszólalt a magyar válogatott védő.

Forrás: mlsz.hu

Jelenleg Németországban is szünetel a bajnokság. A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató Leipzig a harmadik helyről várhatja a folytatást. Orbán a Wolfsburggal vívott Német Kupa-mérkőzésen dőlt ki a sorból, a védőnek a térde sérült meg az októberi ütközeten. A futballistát meg is kellett műteni az esetet követően. 

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi eredetileg nem számíthatott volna Orbánra a Bulgária elleni meccsen. Ugye a mieink az eredeti forgatókönyv alapján március 26-án léptek volna pályára Szófiában, de a koronavírus miatt elhalasztották az összecsapást. Az nb1.hu-n már olvashattak arról, hogy a bolgár újságíró, Metodi Shumov szerint június 4-én pótolhatják az összecsapást.

Bulgária-Magyarország: megvan az új időpont? - NB1.hu

 

A nyári időpontra már teljesen utolérheti magát Willi Orbán, aki a tervek szerint két-három hét múlva már részt vehet a Leipzig edzésein. A 27 esztendős labdarúgó a nemzeti együttesünk szerelését eddig tizenkét alkalommal ölthette magára, fellépéseit három góllal zárta. 

Orbánt a Bild kereste meg. A német újság azt mondta, hogy a jelenlegi helyzet egyik nyertese Orbán. A védőnk elmondta, ebben a szituációban nem lehet szerencséről beszélni, bár hozzátette, neki valamilyen szempontból jól jött a leállás.

Orbán ebben az idényben tizennégy tétmeccsen jutott szóhoz a Bundesligában érdekelt együttesben. 

Legfrissebb híreink