Kiderült, miért marad ma el az Újpest-Szeged

Ez a döntés is hozzájárul a kavalkádhoz.

Forrás: Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Ma a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Puskás Akadémia ellen is pályára lépett volna az Újpest felkészülési találkozón (szerdán két edzőmeccsük volt a liláknak, előbb Kispesten kaptak ki a Honvédtól 3-2-re, majd utána az ETO nyert Újpesten 3-0-ra), de csak az utóbbi gárda ellen lesz megtartva az összecsapás.

Nem a legerősebb ETO győzte le az Újpestet - reakciók

 

Az Újpest a honlapján csak szűkszavúan közölte, hogy elmarad a szegediek elleni mérkőzés, ám a kék-feketék ennél picivel hosszabb bejelentést tettek:

„Az eredeti tervek szerint szombaton 10:00 órakor az Újpest vendégei lettünk volna, de a lila-fehérek sérülésekre hivatkozva lemondták a mérkőzést. A lila-fehérek helyett a Pakssal mérkőzünk majd, hazai pályán szombaton 12:00 órakor. A találkozóra zárt kapuk mögött kerül sor. A jövő hét folyamán további két edzőmérkőzés vár csapatunkra, szerdán a PMFC, szombaton pedig a Békéscsaba látogat a Szent Gellért Fórumba.”

És, hogy ne legyen ennyire egyszerű a történet: a szegediek tehát a Pakssal játszanak, a tolnaiak viszont a Vasas ellen léptek volna pályára, ám azt a találkozót az angyalföldiek mondták le, akik így a Dunaszerdahely ellen mérik fel, hogy hol tartanak a felkészülésben.

A Vasasnak szerdán az MTK elleni meccse maradt el, mert a kék-fehérek lemondták, a DAC meg ma eredetileg a szlovák U21-es válogatott ellen meccselt volna, ám azt a találkozót a szlovák szövetség mondta le...

Legfrissebb híreink