Kiderült, miért lett szingli a Fradi vezetőedzője

Budapest – De vajon mi a helyzet a többi légiós trénerrel?

Forrás:

 

A bajnoki címvédő Ferencváros edzője, Thomas Doll szakított kedvesével, a nála 13 évvel fiatalabb Kristin Kossival – írja a Blikk. Doll és Kossi régóta távkapcsolatban élt, a német szerint a szakember és kedvese barátságban szakított.

 

„Igen, újra egyedülálló vagyok, Thomas és én már nem vagyunk együtt. Békében váltunk el egymástól, de rendszeresen beszélünk telefonon – mondta Kristin Kossi. A szakítás okai­t nem akarta részletezni, de alighanem közrejátszott, hogy míg ő Hamburgban él, és divattervezőként bejárja a világot Ausztráliától az Egyesült Államokig, addig párja Magyarországon az FTC útját egyengeti.

 

Thomas Doll is elismerte, hogy kihunyt a szerelem kettejük között.

 

„Eltávolodtunk egymástól. A legjobbakat kívánom neki, és remélem, hogy megtalálja azt az embert, aki boldoggá teheti – árulta el a Ferencváros edzője.

 

Íme a pillanat, amikor megszűnik a Fradi-Újpest ellentét - NB1.hu

A távollét mindig nehézséggel jár, erről természetesen több kollégája is mesélni tudna. A külföldről érkezett élvonalbeli edzők közül nem Doll az egyetlen, akinek meg kell küzdenie efféle problémával. Az egyetlen kivétel Henning Berg, a Videoton norvég trénerét követték szerettei.

 

„Budapest nagyon szép város, a gyerekek angol iskolába járnak, jól érezzük magunkat. De Székesfehérvár is csodálatos, csendes, történelmi szentély, szeretem mindkettőt, és természetesen a Videoton is nagyon közel áll a szívemhez – nyilatkozta még korábban a Fehérváron dolgozó Henning Berg.

 

Bernd Storck 2015 márciusa óta dolgozik Magyarországon, akkor nevezték ki sportigazgatónak, azóta a válogatott szövetségi kapitánya is, de a családja nem tartott vele.

 

 

„Próbálom őket magammal hozni, teljesen ideköltöztetni, a német iskolából a magyarba áthozni a gyerekeket – mondta korábban Storck. –Ez nem az első külföldi munkám, dolgoztam Kazahsztánban, Görögországban, oda is jöttek velem. Pont azt szervezem, hogy idehozhassam őket.

 

A 12 csapatos NB I-ben jelen pillanatban hét külföldi edző dolgozik, de csak a norvég Hennig Berg hozta a családját.

 

Leonel Pontes

– A Debrecen portugál trénere egyedül érkezett, családja továbbra is Portugáliában, Lisszabonban él.

 

Michael Oenning

– A Vasas német edzőjének nem él itt a családja, de rendszeresen eljön hozzá a felesége és két gyermeke.

 

Marco Rossi

– A Honvéd vezetőedzőjének felesége, Maria és két gyereke, Simone és Gaia egy Nápoly melletti városban él.

 

Nebojsa Vignjevics

– Az újpestiek szerb vezetőedzőjének a felesége és három gyermeke Szerbiában él.

 

Tomiszláv Szivics

 

– A Mezőkövesd szerb trénerének Szerbiában él a családja, a magyar határhoz közel.

Legfrissebb híreink