Kiderült, mennyit kereshet Vadócz Uruguayban

Nem lesznek anyagi gondjai a válogatott játékosnak.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Vadócz Krisztián távozott a Honvédtól. A rutinos játékos következő klubja az uruguayi Penarol lehet. A Blikk is foglalkozik Vadócz klubváltásával, a lap információ szerint ha megszületik az egyezség, a futballista havonta 10 millió forintot vihet haza. Az összegben nem szerepelnek az egyéb juttatások. A jó fizetést annak köszönhetné Vadócz, hogy az öreg kontinens több bajnokságában is szerepelt.

"Tárgyalunk a klubbal, közel a megegyezés, Krisztián egyelőre egy hotelben lakik Montevideóban. Akár már hétfőn edzésbe is állhat, bár még nem tisztáztunk minden részletet. Amennyiben sikerül véglegesíteni a megállapodást, Vadócz Krisztián a Penarollal tarthat a Los Angeles-i edzőtáborba" - nyilatkozta a Blikknek Pataky Tibor, a játékost a kezdetektől képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa.

A Penarol vezetőedzője az a Diego Forlán, aki korábban Vadócz csapattársa volt. Vadócz egyébként elmondta, ha valakit Forlán hív, arra az ajánlatra egyszerűen nem lehet nemet mondani. A 34 éves Vadócz ebben a szezonban 752 percet töltött a pályán az NB I-ben. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - újabb magyart igazolt a Fradi - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink