Kiderült, melyik NB I-es együttessel készülhet Kádár Tamás

Élcsapatnál edzhet a válogatott védő.

Forrás: molfehervarfc.hu

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy Kádár Tamás Kínában folytatja a pályafutását. A Dinamo Kijevnek búcsút intő bekk a Shandong Luneng ajánlatára bólintott rá. Kádár a MOL Fehérvár beszámolója szerint jelenleg a Fejér megyei együttesnél készül. Íme a fehérváriak közleménye Kádár csatlakozásáról:

Kádár Tamás Kínába igazolt - NB1.hu

Mint ismeretes, Kádár Tamás, ukrán sajtóhírek szerint a téli felkészülési időszak alatt kikerült a Dinamo Kijev első csapatának a keretéből, így még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a magyar válogatott futballista hamarosan klubot vált. Ez már be is következett, mert aláírt a kínai Shandong Luneng csapatához.

"Kedden az első keret tagjai mellett egy 57-szeres magyar válogatott labdarúgó is Vidi-felszerelést húzott, hiszen edzéslehetőséget ajánlottunk Kádár Tamásnak. A 29 esztendős veszprémi védő február 28-án írt alá új csapatához, a kínai élvonalban szereplő Shandong Lunenghez, ám egyelőre hazánkban tartózkodik a hivatalos ügyek intézése miatt, és mivel a santungi gárda két edzőtábor között amúgy sem készül együtt, így szerette volna magát formában tartani. 

A korábban Zalaegerszegen, Angliában, Lengyelországban és Ukrajnában is megforduló játékos természetesen új együttese tudtával tréningezik Joan Carrillo irányítása mellett. Kádár Tamás honlapunknak elmondta, hogy köszöni a lehetőséget a Vidinek, klubunk pedig örömmel segít abban, hogy a válogatott keretének egyik tagja minél jobb formában várhassa az előttünk álló feladatokat, amennyiben a szövetségi kapitány számít rá."

Legfrissebb híreink