Kiderült, hány játékost igazolhat a Loki

A DVSC költségvetéséről is beszéltek.

Forrás: dvsc.hu

Pénteken szurkolói ankétot rendezett a DVSC. A cívisvárosi együttes jelenleg a nyolcadik helyen áll a táblázaton, a kiesést jelentő 11. pozíciótól csupán két pont választja el a piros-fehéreket. A gárda új edzővel folytatja a bajnokságot: Herczeg Andrástól Vitelki Zoltán vette át az irányítást. 

Az ankéton megjelent Szima Gábor elnök, dr. Róka Géza cégvezető, és az edzői stáb (Vitelki Zoltán, Kriston István, Igor Bogdanovics, Erdélyi Miklós, Száraz Ádám és Cserháti Levente). A játékosok közül Bódi Ádám, Tőzsér Dániel és Baráth Péter vett részt az eseményen. 

Tőzsérre valószínűleg hosszabb kihagyás vár, hiszen a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen megsérült a bokája, a rutinos játékost hamarosan megműtik. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Vernes első benyomásai a Vasasnál - NB1.hu

 

Az ankéton a drukkereknek lehetőségük volt arra, hogy feltegyék a kérdéseiket. Szima Gábor elmondta, a klub költségvetése 1,2 milliárd forint. A Lokinál próbálnak fiatal tehetségeknek lehetőséget adni.

"A Leonel Pontes-éra után az volt a célkitűzés, hogy saját nevelésű, debreceni, lehetőleg magyar futballistákra alapozzuk a klubot. Ez egy helyes út, és továbbra is erre törekszünk, ezért van az első csapatnál például Pintér Ádám vagy Baráth Péter. Persze lesznek külföldi játékosok a klubnál, de ők azok a labdarúgók, akikkel hosszú távon képzeljük el a jövőt" - jelentette ki Szima

Szima azt is elárulta, hány játékos érkezhet a télen a DVSC-hez:

 

"Két labdarúgót szeretnénk megszerezni, remélem, minél hamarabb sikerül Debrecenbe hozni őket" - fogalmazott az elnök, aki Ujvárosi Ádám távozásáról is beszélt. "A fiatal védő szeretett volna váltani, mi lehetőséget adtunk neki erre, hisz belátható időn belül nem tudott volna bekerülni a kezdőcsapatba. Sokat kell fejlődnie ahhoz, hogy belső védőként futballozni tudjon az NB I-ben" - mutatott rá Szima.

Legfrissebb híreink