Kiállt Kuttor kemény nyilatkozata mellett a Paks edzője

A sajtótájékoztatón beszélt a Loki góljáról.

Forrás: paksifc.hu

Mint ismert, igencsak a tetőfokára hágtak az indulatok az NB I 32. fordulójának szerdai játéknapján. A bronzéremért küzdő Mezőkövesd furcsa játékvezetőí ítéletektől hemzsegő meccsen kapott ki odahaza 1-0-ra az utolsó percekben a kiesés ellen harcoló DVSC-től, a meccs után Kuttor Attila, a matyóföldiek trénere pedig kifakadt.

Mezőkövesd-Loki: Kuttor kiakadt a sajtótájékoztatón - videó - NB1.hu

 

Kuttor többek között sérelmezte, hogy egy szabályos gólt elvett tőlük Andó-Szabó Sándor, valamint egyszer kezezés miatt büntetőt kellett volna kapniuk, ráadásul a Loki találata lesről született. A találkozó több szempontból is fontos volt, egyrészt a Puskás Akadémia megelőzte a tabellán a Kövesdet, másrészt a DVSC-nek a három pontnak köszönhetően saját kezében van a sorsa az utolsó fordulóra és a bennmaradásra nézve.

A történések érthető okokból a többi csapatra is hatással voltak, így a Paks sem lélegezhetett fel, ráadásul az utolsó körben pont Debrecenbe látogatnak. A DVTK ellen 4-2-re megnyert meccs utáni sajtótájékoztatón Osztermájer Gábor, a tolnaiak vezetőedzője kiállt Kuttor Attila nyilatkozata mellett.

Paks-DVTK: Feczkó üzenete a szurkolóknak - reakciók - NB1.hu

 

"Kuttor Attila minden szavával egyetértek. Tiszta sor, hogy les volt az a gól” - fogalmazott a tréner.

 

Hogy valójában milyen hatása lesz a szerdai eseménysornak, az igazán csak szombaton derül ki...

Legfrissebb híreink