Nagyon kiakadt a Puskás Akadémia edzője a miskolci zakó után

Kőkeményen megmondta Hornyák Zsolt.

Forrás:

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia zsinórban harmadszor, elmúlt öt meccséből negyedszer kapott ki az NB I-ben, ezúttal a DVTK otthonában szenvedtek 3-0-s vereséget.

Ismét kiütötték a Puskás Akadémiát - NB1.hu

 

A lefújást követően Hornyák Zsolt, a felcsútiak vezetőedzője kőkeményen megmondta az M4 Sport kamerájának az őszintét. "Először is szétromboltuk a nyerő csapatot, a fiatalokat. Persze senki sem számított arra, hogy a koronavírus-járvány ennyire közbeszól, de ahogy visszajött az egész kezdőcsapat, teljesen más képet mutat minden. Ha nem lesz rend az öltözőben és egymásra fognak irigykedni, ha nem a pályán fog eldőlni, hogy ki játszik és milyen erős, hogy megmutassa a pályán amikor lehetőséget kap, akkor nekem itt nincs keresnivalóm. Mindenki csak irányítani szeretne, de játszani senki. Ha nem tesszük bele a szívünket, és nem kezdjük el a munkát a nulláról... Mi leromboltunk egy győztes csapatot! A fiatalok nyertek és én azt gondoltam, az idősebbeknek ez motiváció lesz, de sajnos az utolsó két mérkőzésen nem ismertem fel a csapatomat. Ilyen gólokat kapni az 5. percben? A felelősségről van szó. Mi nem vagyunk még egy sztárcsapat, ha valaki azt gondolja, nagyon téved. Munka nélkül nem tudunk nyerni sajnos. Érzem azt, hogy nem szeretik egymást a játékosok, a kapcsolatok nincsenek rendben az öltözőben. Itt nem sértődhetnének meg a játékosok. A Puskás más pozícióban van most, mint volt két éve! Az ellenfelek jobban készülnek ránk. Én megpróbálok változtatni, de hogy erre lesz-e erőm... vagy én, vagy ők. Én nyitott vagyok. Készülhetünk bármilyen taktikával, ha ilyen az első húsz perc. Vagy magukba néznek a játékosok, vagy a belső rendet kell szabályoznunk és kitisztítani az öltözőt, és meghagyni azokat, akik szívvel küzdenek a Puskás Akadémiáért."EMLÉKEZTETŐ
 

DVTK-PUSKÁS AKADÉMIA 3-0 (3-0)

38 perc alatt lerendezte a DVTK a Puskás Akadémia elleni ütközetet az NB I 8. fordulójának zárómeccsén. A miskolciak Drazsics góljával szereztek vezetést, majd Ivanovszki növelte az előnyt büntetőből, végül Grozav talált be. A felcsútiaknak akadtak helyzeteik, ám Spandler kiállítása után minden esélyük elszállt, így az MTK elleni vereség után zsinórban másodszor kaptak ki 3-0-ra - utóbbi öt meccsükből négyet elveszítettek. A DVTK hosszú idő után először nyert, ám még mindig nem mozdult el a kiesőzónából.


A MECCS KULCSMOMENTUMA: SPANDLER KIÁLLÍTÁSA

Végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát Spandler második sárga lapja az 56. percben, ekkor került emberhátrányba a Puskás Akadémia. 


A MECCS FŐSZEREPLŐJE: STEFAN DRAZSICS

Gólt szerzett, büntetőt harcolt ki és róla állították ki Spandlert, abszolút vezérként mozgatta a diósgyőri támadójátékot.


A GÓLOK TÖRTÉNETE:

5. perc: Polgár ugratta ki Drazsicsot, aki az ötös jobb oldali sarkán visszavette a labdát, ezzel lerázta védőjét, és jobbról ballal a kapu hosszú odalába tekert. 1-0

18. perc: Drazsicsot buktatták a tizenhatoson belült, a megítélt tizenegyest Ivanovszki értékesítette. 2-0

38. perc: Márvárt-Ivanovski-Márkvárt háromszögezés után a diósgyőri 14-es jobbról a hosszú oldali kapufához kanyarította a labdát, ahol Grozav érkezett, és közelről a hálóba passzolt. 3-0


A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A DVTK a Kisvárdához látogat, a Puskás a Zalaegerszeget fogadja. 


JEGYZŐKÖNYV:

DVTK-Puskás Akadémia 3-0 (3-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 1730 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Garai Péter, Horváth Róbert; Pillók Ádám, Németh Ádám)

gólszerzők: Drazsics (1-0) az 5., Ivanovski (2-0, 11-esből) a 18., Grozav (3-0) a 38. percben
sárga lap: Dražić a 9., Spandler a 14., Szolnoki a 21., Plšek a 25., Ivanovski az 54., Karan és Mance a 68., Hasani a 71., van Nieff a 72. percben
piros lap: Spandler az 56. percben
 

DVTK: Danilović – Polgár, Karan, Hegedűs J., Memolla (Hasani, 46.) – Márkvárt, Szűcs K., Max – Ivanovski (Korbély, 87.), Drazsics (Makrai, 89.), Grozav (Rui Pedro, 77.)
Puskás Akadémia: Tóth B. – Nagy Zs., Meissner, Szolnoki, Spandler – Plsek, van Nieff (Komáromi, 83.) – Mance, Knezevic, Slagveer (Kiss, 63.) – Baluta (Urblík, 59.)
 

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

FRISSÍTÉS:

Kedd, 11.20:

A Puskás Akadémia edzője a sajtótájékoztatón is keményen kritizált - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink