Ki kupadöntőben, ki tengerparton készül az Eb-selejtezőkre

A hétfői felkészülés-rajt előtt akad, akinek pihenője sincs.

Forrás: mlsz.hu

 

Hétfőn kezdi meg a felkészülést az Azerbajdzsán és Wales elleni Eb-selejtezőkre a magyar válogatott. A keret többsége szünet nélkül érkezik a telki táborba, és mint ahogy a Bors jelezte, a csapat fele a hétvégén még meccset játszik (egyesek kupadöntőben lépnek pályára), de akadnak, akik kipihenten jönnek majd.

Magyar válogatottak a Bundesliga válogatottjában - NB1.hu

Az korábban is ismeretes volt, hogy a Bayern elleni Német Kupa-fináléban pályára lépő Gulácsi Pétert és Willi Orbánt az RB Leipzig, valamint Németh Krisztiánt és Baráth Botondot a Sporting Kansas City június 2-án engedi haza. Több játékos már pihenését tölti, Szalai Ádám például a franciaországi Cannes-ban, a tenger mellett piheni ki a szezon fáradalmait, a Ferencvárossal bajnok Lovrencsics Gergő szintén vízparton lazít, míg például a Debrecennel bronzérmet ünneplő újonc kerettag, Ferenczi János Londonba utazott.

Marco Rossi szűkítette a válogatott keretét - NB1.hu

Kádár Tamás eközben már Telkiben van, izomsérülése miatt rehabilitációs munkával készül. A jövő heti edzéseket ő még biztosan kihagyja, mellette Klein­heisler László sem százszázalékos.

 

Legfrissebb híreink