Kézilabdás barátnője hozhatja közelebb Van der Vaartot a Fradihoz?

Budapest – Először nem is az FTC kereste meg a holland játékost.

Forrás: vip.de,archív

Mint arról beszámoltunk, nem mindennapi dobásra készül a Ferencváros, amely szívesen látná soraiban a Real Madrid korábbi alapemberét, a Real Betisnél kevés játéklehetőséghez jutó holland válogatott Rafael van der Vaartot.

 

A holland évi 1.2 millió eurót keres a Real Betisnél, és ahhoz, hogy hajlandó legyen a spanyolországi zöld-fehér mezét magyarországira cserélni, az kellene, hogy a fizetését ne csökkentsék Budapesten, erre pedig csekély az esély.

 

Most viszont újabb reménysugár csillant fel a Ferencváros előtt a játékos szerződtetése kapcsán. Ugyanis az nso.hu holland forrásai szerint még nem teljesen lefutott az ügy, amelyben először nem is a magyar klub kereste meg a játékost...

 

A döntésben a középpályás új szíve választottja, a holland válogatott kézilabdázó, Estavana Polman is szerepet játszhat.

 

A legfrissebb, Hollandiából származó értesüléseik szerint ugyanis felvetődött, hogy a 74 válogatott meccsén 226 gólt szerző irányító-balátlövő is a Fradiba szerződne, az FTC kézilabdacsapatához. A 2015-ben vb-ezüstérmes holland válogatott alapemberének számító, jelenleg a dán Esbjergben játszó 23 éves Polman erősítést jelenthetne Elek Gábor együttesének.

 

Ez pedig már vonzó opció lehetne Van der Vaart számára, aki egyébként a hírek szerint maga kereste meg Dollt, hogy adott esetben szívesen dolgozna vele újra. Természetesen a Fradinál is szívesen látnák a 33 éves, 109-szeres holland válogatott labdarúgót. Az FTC azonban csak a töredékét tudná kifizetni Van der Vaart jelenlegi, évi 1.2 millió eurós fizetésének.

 

Úgy tudja  a lap, hogy a holland gondolkodási időt kért, miután tájékozódott az esetleges magyarországi szerződés anyagi részleteiről. Az biztos, hogy a Betistől távozna, és mivel kevés lehetőséget kapott, de a fizetése magas, a sevillai klub sem gördítene akadályt a távozása elé, élő szerződése ellenére sem. A fő kérdés, az, hogy a nemzetközi átigazolási időszak augusztusi hajrájáig Van der Vaart kap-e a ferencvárosinál minden szempontból sokkal jobb ajánlatot. Ha nem kap, és közben esetleg a Fradinak sikerülne az El-ben vagy a BL-ben főtáblára jutni, akkor lehetne sansz az érkezésére.

Legfrissebb híreink