Két Vidi-játékos szenvedett kézsérülést a forduló rangadója előtt

Egyikük világirodalmi ritkaság.

Forrás: molvidi.hu

A Mol Vidi hivatalos honlapján jelentette be, hogy edzésen megsérült Hársfalvi András és Hangya Szilveszter is, így rájuk biztosan nem számíthat a forduló rangadóján Marko Nikolics vezetőedző. 
 
– Hangya Szilveszter amikor a Vidibe igazolt, akkor épp egy kéztőszalag műtét után volt nem sokkal. Kissé tréfásan fogalmazva világirodalmi ritkaság az, hogy alig egy év elteltével a másik kezén is ugyanazt a sérülést szenvedje el, de ebben az esetben pont ez történt. Szilveszter az egyik edzésen sérült meg, amely után ugyanazt a műtétet végezték el rajta, amit korábban a másik kezén is. Az operációt nem hagyományos technikával, hanem szerencsére korszerű kézsebészeti beavatkozással lehetett megoldani, így a sebgyógyulás és a rehabilitációs idő is gyorsabb lesz, ráadásul a sérülése nem akadályozza abban, hogy fizikai állapotát fenntartsa. Hársfalvi András edzésmunka során kézujj-sérülést szenvedett, ennek következtében rövid ambuláns műtétet kellett végezni, néhány hét kihagyás vár rá. – idézik dr. Kovács Tibor csapatorvost.
 
Szombaton a közvetlen mögöttük álló DVSC-vel találkozik a székesfehérvári csapat, mely szeretne tovább ragadni, esetleg hozni a bajnoki cím reményesén, a Fradin. Eközben a Lokinak is nagy céljai vannak, jelenleg hét pontra állnak a második pozíciótól, de most egy győzelemmel nagyot léphetnek riválisuk felé.
 

Legfrissebb híreink