„Két Storckra lesz szüksége” az MLSZ-nek

Budapest – Mégis volt beszélgetés Marco Rossival!

Forrás:

Dúl a találgatás, hogy ki lesz majd Bernd Storck utódja, de hiba, hogy mindenki csak a szövetségi kapitányi posztról beszél. Storck ugyanis sportigazgató is volt az MLSZ-ben (szerintünk, ez a legtalálóbb szakkifejezés), és erre a posztra is kell utód.

 

Lehetne úgyis megoldani a helyzetet, hogy továbbra is egy ember felel majd mind a két területért, de a jelek szerint a jövőben ez nem így lesz. Legalábbis erre utalt Bánki Erik, MLSZ elnökégi tag a Reggeli Start műsorában.

 

Bánki elmondta, azt nem tudja, hogy történt-e kapcsolatfelvétel Paulo Sousával, de a portugál azt a visszajelzést adta, hogy megtisztelő a felkérés, szereti a magyarokat, de nem szeretne szövetségi kapitányi feladatokat ellátni, tipikusan klubedzőnek tartja magát.

 

Storck utódlása: három magyar és Rossi a jelölt - NB1.hu

Ki lesz a szövetségi kapitány?

Marco Rossiról viszont kijelentette, a Honvéd volt edzőjével, a DAC jelenlegi szakvezetőjével történtek háttérbeszélgetések, de hozzátette, más szereplő is képbe került. Rossival kapcsolatban érdekes, hogy a múlt héten még azt mondta, nem keresték a szövetségtől... Persze azóta, teltek a napok...

Szalai a Facebookon veszekedett egy szurkolóval - NB1.hu

Szalai a Facebookon veszekedett egy szurkolóval

Legfrissebb híreink