Két piros lap és óriási bravúr a Sepsi meccsén

Méghozzá a bajnokesélyes otthonában!

Forrás: Facebook/Universitatea Craiova

Lejátszotta első bajnokiját a rövid téli szünetet követően a román bajnokságban a Sepsi OSK.

A koronavírus miatt karanténba kerülő Leo Grozavu vezetőedző csapata a 16. fordulóban annak a Craiovának az otthonába látogatott, akik a FCSB-vel és a Kolozsvárral együtt a bajnoki címért küzdenek. Ennek ellenére nem játszott megilletődött és alárendelt szerepet a sepsiszentgyörgyi együttes, sőt, egy fokkal még a győzelemhez is közelebb járt a havas pályán. Végül 0-0-val és két piros lappal zárult a találkozó, a hazaiaktól Screciut, a vendégektől Fofanát állította ki Kovács István játékvezető.

A Sepsiben egyelőre nem lépett pályára a két új igazolás, a Csíkszeredától érkező Eder González és a Puskás Akadémiától frissen kölcsönvett Tamás Nándor.

A Craiova jelenleg 2. a tabellán, míg a Sepsi maradt a nagyon előkelő 4. helyen.


Román Liga I, 16. forduló:

Universitatea Craiova-Sepsi OSK 0-0 

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor (Căpăţînă, 63.), Screciu, Cicâldău (Mateiu, 84.) – Bărbuţ (Ivan, 46.), Mamut, Ofosu (Baiaram, 84.).
Sepsi: Niczuly – Csiszér, Bouhenna, Mitrea, Ştefan – Aganovic, Vaşvari (Deligiannidis, 90+1.), Fofana, Achahbar (Nouvier, 46.) – Fülöp L. (Bajrovic, 59.; Kovács, 86.), Petrila (Golofca, 46.)

Kiállítva: Screciu (81.), ill. Fofana (90+2.)

Legfrissebb híreink