Két perc alatt: Csertői most sem kertelt

Őszintén értékelt a paksi tréner.

Forrás: paksifc.hu

Nagyon fontos pontokat bukott a dobogós Újpest ellen hazai pályán a lassan kiesési gondokkal küzdő Paks. Az atomvárosiak játékosának, Bobál Dávidnak kifejezetten szerencsétlen meccse volt, ugyanis a 60. percben öngólt szerzett, majd hét perccel később összehozott egy büntetőt, amit Traore magabiztosan értékesített, ezzel el is döntve a meccset.
 
A mérkőzést követően Csertói Aurél, a paksiak vezetőedzője a kihagyott helyzeteket, emelte ki, de hibázó játékosát védelmébe vette.
 
– Az első félidőben a mi javunkra történtek a látványos események, és ki tudtuk hagyni a kihagyhatatlant is. Sajnos a második játékrészben két perc alatt rendeztük le saját magunkat egy öngóllal és egy büntetővel. Az Újpest egy jó csapat jó játékosokkal, akik ellen nehéz futballozni, így ezen a találkozón a végén már nem tudtunk újítani. Ennek ellenére úgy gondolom, nem volt nagy különbség a két csapat között, hiszen az első negyvenöt percben nekünk adódott százszázalékos helyzet. Bobál Dávidot nem szabad hibáztatni, egy labdarúgó életében vannak ilyen szituációk, meccsek, ahol elöl elrontasz egy ziccert, majd hátul hibázol. Sajnos ilyen bakik az NBI-ben nem férnek bele egy meccsbe, de a vereségünk sokkal több tényezőn múlt – nyilatkozta Csertői Aurél a meccset követően.
 

Legfrissebb híreink