Két játékost vinne a ZTE a Fraditól

Mindketten fiatal tehetségek.

Forrás:

Boér Gábor lett a ZTE vezetőedzője, de a szakmai stáb majdnem teljes átalakulása mellett a játékoskeretben is jelentős változások vannak már most kialakulóban.

ZTE: megvan a végleges szakmai stáb - NB1.hu

 

Bobál Gergely és Radó András távozása hatalmas érveszteség a zalaiaknak, de Stieber Zoltán elvesztése is fájdalmas lehet, mint jeleztük, tegnap a válogatott támadót az Újpest első edzésén látták. Tamás Krisztiánt és Bolla Bendegúzt visszarendelte a MOL Fehérvár FC, előbbit már hírbe hozták a Honvéddal. Kocsis Gergő sem marad, míg Nikola Mitrovics az Újpest játékosa lett.

Újpest: Stieber is feltűnt az edzésen - NB1.hu

 

A „másik oldalon” viszont a ZTE már több igazolást is bejelentett, érkezett a csapathoz Bojan Szankovics, Gyurján Márton, Tajti Mátyás, Vass Patrik és Zimonyi Dávid, korábban már jeleztük, hogy Novothy Soma is a kiszemeltek között van.

Június 26-án elsőként arról adtunk hírt, hogy az FTC fiatal tehetsége, Csonka András is a kiszemeltek között van, akit a Soroksár is hív. Az nso.hu a minap és tegnap este is arról írt, hogy valóban képben van a zalaiaknál.

Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének - NB1.hu

Forrás: Az nb1.hu információi szerint hétfőtől alaposan felpörög az élet a Ferencvárosnál az átigazolások terén. Bőle Lukácsot a nyárig vette kölcsön a ZTE, szeretnék is a vezetők, ha továbbra is náluk futballozna, de a Puskás Akadémia is vinné, mert Gyurcsó Ádám a jelek szerint nem marad Felcsúton. Csonka Andrást szintén hívja a ZTE, de a Soroksár is.

Dibusz megszólalt a belga lehetőségről - NB1.hu

 

A honlap hozzáteszi, az utánpótlás-válogatott Szánthó Regőt is vinné a ZTE. Szánthó a télen érkezett a Fradihoz, de a fiókcsapatban, a Soroksárban is játszott, de a bajnokcsapatban éppen a ZTE ellen léphetett pályára, két perc erejéig.

Tegnap este egyébként a következő bejelentést tette a klub:

PSV-nevelést igazolt a ZTE - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink