Két játékossal erősített a Debrecen

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Debrecen

ÍME A DEBRECEN KÉT BEJELENTÉSE:

,,Tíz napja készül a DVSC-vel a 27 esztendős Luka Milunovic, aki a klub idei első igazolása lett.

A 180 centiméter magas támadó középpályás 23 alkalommal szerepelt az U21-es szerb válogatottban, melyben 6 gólt szerzett.

Pályafutása során futballozott többek között a Crvena Zvezdában, melyben 61 találkozón 14-szer volt eredményes, valamint Görögországban a Plataniasz és az Arisz Szaloniki csapatában, melyekben összesen 88 meccsen 18 gólt lőtt. 

Fél évig a Vozdovac játékosa volt, amelyben 11 mérkőzésen lépett pályára. Legutóbbi klubja a malajziai Melaka United volt, ahol 10 találkozón 7-szer volt eredményes.

A Crvena Zveda színeiben pályára lépett az Európa Ligában, melyben 8 mérkőzésen 2 gólt szerzett."

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - majdnem kétméteres támadóval erősített a Haladás - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

,,Tíz napja a DVSC-vel készülő Jurij Habovdát szerződtette csapatunk. A labdarúgó két és fél éve futballozik Magyarországon.

Az első évben a Balmazújváros alapembere volt, ugyanis 29 mérkőzésen lépett pályára. A második évében a Haladásban futballozott, melynek színeiben szintén alapembernek számított 30 lejátszott meccsel a háta mögött. Az őszi szezont a másodosztályban töltötte Szombathelyen, ahonnan decemberben távozott.

A magyar felmenőkkel rendelkező hátvéd szerepelt az ukrán premier ligában, valamint a fehérorosz bajnokságban, ahol a Dinamo Minszk színeiben hat Európa Liga-mérkőzésen is pályára lépett."

FRISSÍTÉS:

Csütörtök 18.23: Megszólalt a Loki játékosmegfigyelője

Loki: a játékosmegfigyelő elmondta, mi alapján igazolnak - NB1.hu

A DVSC jól indította a tavaszi idényt, a piros-fehér együttes 4-0-s győzelmet aratott az Újpest ellen. A csapatnál a télen átalakult a szakmai stáb, de a keretben komolyabb változások sokáig nem történtek, aztán a hajdúságiak szerdán jelentették be Jurij Habovda és Luka Milunovic érkezését.

Legfrissebb híreink