Két játékos hosszabbított Mezőkövesden

ÍME, A MEZŐKÖVESD BEJELENTÉSEI:

Forrás: Mezőkövesd/Facebook

ÍME, A MEZŐKÖVESD BEJELENTÉSEI:

 

"A mai napon hivatalossá vált, hogy kiváló hétvédünk, Vadnai Dániel további két évvel meghosszabította szerződését a Mezőkövesd Zsóry FC csapatával.

 

Vadnai Dániel 2017. nyarán igazolt Matyóföldre, ahol eddigi pályafutása során 65 alkalommal lépett pályára. Ezeken a találkozókon védő létére egy gól és nyolc előkészítés szerepel a neve mellett. Fontos láncszeme a hátsó alakzatnak a labdarúgó, aki karrierje során a Mezőkövesd mellett az MTK illetve a DVSC gárdáját erősítette, ezen időszakok alatt 242 élvonalbeli mérkőzésen játszott. A harminc esztendős közönségkedvenc további két évre kötelezte el magát a sárga-kék alakulathoz.

 

További három évre elkötelezte magát Pillár Róbert. A közel 190 centiméter magas bekk két évvel ezelőtt érkezett az FK Senicától Mezőkövesdre. Összesen 149 szlovák bajnokin kimagaslóan gólérzékeny volt, hiszen 22 találat szerepelt a statisztikájában. A sárga-kék periódusában eddig 49 élvonalbeli összecsapáson jutott szóhoz, melyeken háromszor vette be az ellenfelek kapuját. Aláírásával további három évvel meghosszabbította szerződését a Mezőkövesd Zsóry FC-vel."

Legfrissebb híreink