Két hétvégi Magyar Kupa-meccs is veszélybe került

Magyarország – Nem mindenhol alkalmasak a pályák.

Forrás:

 

Szombaton nyolc mérkőzéssel folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei, azonban előfordulhat, hogy két nyolcaddöntőt nem rendeznek meg a zord időjárási körülmények miatt.

 

Az NB II-es Aqvital FC Csákvár a szintén másodosztályú Swietelsky-Soproni VSE-t fogadná, de a pálya rossz talaja miatt egyelőre kérdéses a mérkőzés megrendezése.

 

„Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a pályát játékra alkalmas állapotba hozzuk. Ha több csapadék nem lesz a héten, a víz talán nem lesz akadály, és pályára léphetnek a csapatok. Ha viszont ismét beköszönt a keményebb hideg, a fagyott talajjal nem tudunk mit kezdeni.” – mondta a klub honlapjának a tulajdonos, Nagy Sándor.

 

Balogh Balázs szerint sokkal jobban állhatna az Újpest, ha... - NB1.hu

Az NB III nyugati csoportjában listavezető Érd ugyanezen a napon a közép csoport második helyén álló Budafokot látná vendégül. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a centerpálya állapota miatt erősen kérdéses a találkozó megrendezése.

 

Az érdiek szerették volna a műfüves pályájukon lejátszani a meccset, de ezt a Magyar Labdarúgó Szövetség nem engedélyezi, a centerpálya állapota pedig – bár javul – nincs kielégítő állapotban. A MLSZ Versenybizottsága szerdán dönthet az esetleges halasztásról.

Legfrissebb híreink