Két edzőmeccset is értékelt Feczkó Tamás - reakciók

Később hasznosítani tudják majd a taktikai elemeket, amiket gyakoroltak.

Forrás: DVTK

Kettő edzőmeccset is játszott egymással a DVTK és a lengyel Górnik Zabrze, egy hivatalosat és egy nem hivatalosat.

Ezúttal legyőzte lengyel vetélytársát a DVTK - a gólok története - NB1.hu

 

A hivatalos edzőmeccsen 2-1-re tudott nyerni a Diósgyőr, Rui Pedro és Mirko Ivanovski góljaival. Feczkó Tamásnak nagyrészt tetszett amit látott, a hőfokot a bajnokságba is átmentené. Az első meccs után ezt mondta el a DVTK trénere:

,,Az első negyedóra és a második félidő nagyon tetszett, mind hangulatában, mind ritmusában egy bajnoki  mérkőzést idézett.  A győzelem érdekében még játékrendszert is váltott ellenfelünk a végén. Nagyon hasznos volt a találkozó hiszen olyan taktikai elemeket tudtunk kipróbálni, amiket később hasznosítani tudunk. Már most olyan hőfokon kellett égni, mint a bajnokságban kell."

A DVTK új játékosa lengyel csapatnak lőtt gólt - NB1.hu

 

A második meccsen 1-1-es döntetlent játszott a két csapat, a diósgyőriek találatát Cortés szerezte. A DVTK vezetőedzője 6 saját nevelésű fiatalt küldött a pályára, szerinte ez jó tapasztalat a számukra. A második találkozót így értékelte:

,,Hat saját nevelésű fiatal játszotta végig a meccset. Nagyon jó erőpróbát jelentett számukra a nemzetközi találkozó, nem gyakran játszanak külföldi ellenféllel. A Górnik Zabrze már az első találkozón is olyan labdarúgókat küldött pályára, akik az NB I.-ben is meghatározók lennének. Láttam nagyon pozitív elemeket, a támadásainkat,a  gólunkat, a mezőnyben vívott párharcokat mind ide sorolom. A pontrúgásból szerzett góluk a lengyelek magassági fölényét támasztja alá, legalább 4-5 játékos a keret mindkét feléből elmehetett volna kosárlabdázni is."

Legfrissebb híreink