Két Bognárról is bejelentést tett a Paks

De ki lesz az új vezetőedző?

Forrás: Paksi FC

Bejutott a kupadöntőbe, de végül a finálét nem nyerte meg az FTC ellen, így lecsúszott az európai kupaszereplésről a Paks. Ráadásul már az is kiderült, hogy a vezetőedző Bognár György az NB I-ből kiesett MTK szakmai igazgatója lesz, akivel vele tart a fia, ifjabbik Bognár György is, aki a tolnaiaknál a segítője volt, a kék-fehéreknél viszont vezetőedző lesz.

ÍME, A PAKS BEJELENTÉSE BOGNÁRÉK TÁVOZÁSÁRÓL:

„Majd’ kétéves periódus zárul le.
 
Bognár György és Ifj. Bognár György az idei szezon zárása után, június 1-jétől az újra a másodosztályba visszalépő MTK-nál folytatja.   
 
Bognárék 2020 szeptember 22-én érkeztek Paksra. Összesen 62 bajnoki mérkőzésen vezették csapatunkat, mely idő alatt 26 győzelmet, 14 döntetlent és 22 vereséget könyvelhettünk el. A 20/21-es szezonban a negyedik helyet, míg a múlt héten zárult 21/22-es kiírásban a hatodik helyet szereztük meg.   
 
A majd’ két teljes szezonban összesen 148 gólt vágtak játékosaink, mely köszönhető a szakembergárda támadó felfogású filozófiájának is. 
 
Ami a kupasorozatot illeti, a tavalyi évadban a nyolcaddöntőben búcsúztunk, ám idén klubtörténelmet írva, május 11-én, közel negyvenezer ember előtt a Puskás Arénában döntőt játszhattunk. Sajnos a finálé végül a rekordgyőztes és rekordbajnok Ferencvárosé lett.   
 
Bognár Györgyék mindig is a PAKSI FC családjának a tagjai lesznek, érdemeiket maximálisan elismerjük, így természetesen minden jót kívánunk számukra a jövőben.   
 
Az új szakmai stábról szurkolóink természetesen honlapunkon tájékozódhatnak majd a leggyorsabban és legpontosabban, amint minden kontraktus aláírásra kerül.   
 
Hajrá, Paks! A magyar csapat.”

Mint az NB1.HU már többször jelezte, Bognár utódjának eddig a Zalaegerszegtől tavasszal önként távozó Waltner Róbertnek, és a Gyirmót vezetőedzőjének, Csertői Aurélnak neve került be a köztudatba (utóbbi éveken át dolgozott már a Paksnál, az év edzője is volt akkor), de Tamási Zsolt, a Gyirmót sportigazgatója a héten bejelentette, hogy Csertői marad.

Legfrissebb híreink