Készül-e már a Fradi Cristiano Ronaldóra?

Márton Gábor közönségcsalogató ígéretet tett.

Forrás: Juventus/Facebook

Az NB I kilencedik fordulójának rangadóján a MOL Fehérvár a Ferencvárost fogadta. A találkozón Somália góljával az első félidő végén a zöld-fehérek szerezték meg a vezetést, majd Nikolics a második játékrészben egy tizenegyessel állította be az 1-1-es végeredményt. A döntetlennek a fővárosiak örülhetnek jobban, hiszen így megmaradt az egypontos előnyük a Vidivel szemben. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az FTC egy meccsel kevesebbet játszott, mint fő kihívója.

Vidi-Fradi: a lelátón jobb volt - NB1.hu

 

A sajtótájékoztatón az nb1.hu megkérdezte Szerhij Rebrovot, hogy készülnek-e már Cristiano Ronaldóra (ugye a BL-ben a jövő héten a Juventus érkezik Budapestre). Az ukrán szakember elmondta, holnap kicsit okosabbak lesznek, hiszen ekkor játszik a Juve bajnokit a Spezia otthonában, és kiderül, hogy CR7 pályára lép-e. Azért Rebrov azt is hangsúlyozta, hogy a torinói együttes nem csupán Ronaldóból áll.

Márton Gábor három hónapja irányítja a Vidit. A fehérváriak mestere honlapunknak elárulta, a folytatásban is az a céljuk, hogy a meccseiken támadásokra épülő futballal rukkoljanak elő.

A sajtótájékoztatóról készült videó:
 

Legfrissebb híreink