Keresztülhúzza a válogatott csatár életét az Eb-halasztás?

Nem élete legkönnyebb heteit éli.

Forrás: Piast Gliwice

Magányosan tölti a házi karantént Lengyelországban Vida Kristopher, hiába költözött ki vele menyasszonya, amikor februárban Dunaszerdahelyről a Piast Gliwicébe igazolt. Fanni márciusban hazaugrott nyelvvizsgázni, amikor lezárták a határokat, és vissza már nem jutott – számolt be róla a Bors.

„A szülők segítségével költöztünk, de Fanni még visszament velük Magyarországra, hogy levizsgázzon. Azonban a vizsgát és a vonatjáratokat is törölték, a határokat pedig lezárták. Amikor öt éve Hollandiában fociztam, már gyakoroltuk a távkapcsolatot, ritkán tudott kijönni hozzám. Ezt kamatoztatjuk most, de remélem, minél hamarabb újra együtt lehetünk” – mondta Vida, aki tavaly decemberben Thaiföldön kérte meg párja kezét.

Vida a pálya helyett otthon varázsol - videó - NB1.hu

 

A válogatott keretébe már behívott, ám még nem bemutatkozó 24 éves támadó így otthon egyedül, a klubjától kapott edzésterv alapján tréningezéssel tölti az idejét, hamarosan pedig kiscsoportos edzéseket is tartanak nekik.

„Jövőre terveztük az esküvőt, amit a vírus csak abból a szempontból befolyásolhat, ha kijutunk az 2021-re halasztott Eb-re, és ott lehetek a csapatban. Személy szerint még jól is kijöhetek abból, hogy csak jövőre lesz a torna, hiszen addigra beverekedhetem magam a Gliwice kezdőjébe, és ha folyamatosan játszom, akkor talán meghívót is kaphatok a válogatottba” – tette hozzá Vida.

Legfrissebb híreink