Kemenes Szabolcsék megosztott Honvéd ellen játszottak

Összefogott a két kispesti vezetőedző.

Forrás: Magyar Futball Akadémia/Facebook

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Budapest Honvéd-MFA–III. Kerületi TVE 2–2 (2–0)
Budapest, Honvéd-MFA Utánpótlásközpont
Gólszerző: Egerszegi (25.), Sani (31.), ill. Rabatin (62.), Szili (83.)
Honvéd. 1. félidő: Berla – Sani, Temesvári, Niba – Lukács, Hegedűs, Egerszegi, Kesztyűs, Soltész – Májer, Kulach. 2. félidő. 1. csapat: Tomori – Darabont, Juhász Zs., Molnár T., Gajda, Zvara, Pisont P., Irimiás, Tánczos, Komiszár, Bíró Á. 2. csapat: Hoffmann N. – Kóródi, Markos, Bence, Rózsahegyi, Stoiacovici, Király O., Novák R., Mari Z., Bíró Á., Gajda
Vezetőedző: Pisont István
 

A Tiszakécske (2–2) és a BKV Előre (1–2) után a III. Kerület ellen lépett pályára az NB III-as szezonra készülő Budapest Honvéd-MFA együttese. Az ellenfél kispadján egy régi kedves ismerőst köszönhettünk, hiszen idén nyáron nevezték ki az óbudaiak vezetőedzőjévé klubunk korábbi kiváló kapusát, Kemenes Szabolcsot - jelentette a Honvéd.
 
„Megosztottuk a csapatot, Beppe (Sannino) kérésére az első félidőben azok játszottak, aki csütörtökön padon voltak, vagy nem szerepeltek a keretben. Természetesen partnerek voltunk ebben, fontos, hogy őket építsük a folytatásra, hiszen csütörtökön már jön a kupameccs visszavágója, és így a vezetőedző láthatta őket, a játékosok pedig meccsterhelést kaptak – mondta az NB III-as csapatot vezető Pisont István. – A Kerület nagyon jól játszott, nem volt egyszerű dolgunk, ennek ellenére mi rúgtunk két gólt az első félidőbe. A második felvonásban jöttek az enyéim, elégedett vagyok velük, jó iramot diktáltunk, jó ritmusban játszottunk, azonban még érződik a csapaton az összeszokottság hiánya. A második félidőben két sor játszott, hogy mindenki lehetőséghez jusson, úgy gondolom, hasznos mérkőzésen vagyunk túl.”

Legfrissebb híreink