Kegyetlenül elintézte a Kisvárda a ZTE-t

Egy dupla és egy mesterhármas.

Forrás: kisvardafc.hu

Kisvárda-ZTE 5-0

Rendkívül magabiztos, 5-0-ás győzelmet aratott a Kisvárda hazai pályán a ZTE ellen.

A hazaiak rendkívül nagy kedvel kezdték a találkozót, ami nagyon hamar góllá is érett, azonban előtt még szükség volt a VAR-ra. A videóbíró volt a Camaj mellett a másik főszereplő a meccsen, ugyanis két kulcspillanatban is segítségére sietett a bírónak a rendszer, az első gólnál és a végül meg nem adott tizenegyesnél.

A Kisvárda egyszerűen szólva hengerelt a mai napon. Előbb Návratil ért el duplát, majd a csereként beálló Camaj szerzett mesterhármast. A várdaiak így újra a tabella élére álltak, míg a ZTE-nek megszakadt a három meccse tartó győzelmi sorozata.

A hangulat egyébként kiváló volt a találkozón, a hazai drukkerek végig hangosan és változatosan szurkoltak a sajátjaiknak.

A következő körben a Kisvárdára egy igazi erőfelmérő vár, ugyanis a Fradit látja vendégül a gárda hazai pályán. Egy esetleges győzelemmel kicsit leszakíthatná magáról a Várda a fővárosiakat ás egy hatalmas lépést tehetne afelé, hogy a végsőkig versenyben legyen a bajnoki címért.

A ZTE-nek ugyan nem jött jól ez a hatalmas pofon, azonban még semmi sincs veszve, jelenleg öt pont a csapat előnye a már kieső helyen álló Gyirmóttal szemben.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: DRITON CAMAJ

A csereként beálló futballista 13 perc alatt mesterhármast szerzett, ezzel véglegesen eldöntve a három pont sorsát. Remekül futballozott, szinte minden labdaérintéséből gól lett.

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A MEG NEM ADOTT TIZENEGYES

A 27. percben Dombó ütötte el Meshackot, ami után a bíró tizenegyest ítélt. A VAR szobából azonban rászóltak a játékvezető fülére, hogy felülvizsgálták az esetet, és a kapus hamarabb hozzáért a labdához, mint a védő lábához, így elmaradt a büntető. Amennyiben ezt a rögzített helyzetet gólra váltotta volna a ZTE, akkor máshogy alakulhatott volna a találkozó.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

19. p.: Asani beadását követően Navrátil lőtt keményen kapure, amibe Demjén beleért, valamint úgy tűnt, hogy Kálnoki-Kis a gólvonalról mentett, de a VAR szerint mindez már a gólvonal mögött történt. 1-0!

33. p.: Prenga szerzett labdát, majd Mesanovic adott középre, amit Lesjak éppen Navrátil elé fejelt, aki 11 méterről a kapuba pörgette a játékszert. 2-0!

73. p.: Zlicsics remek passza után Camaj 18 méterről a bal sarokba tekert. 3-0!

82. p.: Zlicsics szerzett labdát, majd Ötvös indította Camajt, aki 11-ről laposan középre akart adni, de Sebestyénen megpattant a labda, ami így a kapuba kötött ki. 4-0!

86. p.: Hej adott középre jobbról, amit Camaj hat méterről, középről a kapuba vágott. 5-0!

A KÖVETKEZŐ FEALDAT:

A Kisvárda a következő fordulóban a Ferencváros látja vendégül, míg a ZTE Székesfehérvárra utazik.

JEGYZŐKÖNYV

Kisvárda Master Good-ZTE FC 5-0 (2-0)
Kisvárda, 2023 néző, v: Bognár
Kisvárda: Dombó - Hej, Prenga, Cirkovic, Leoni - Karabeljov, Melnyik (Zlicic, 55.) - Navratil (Bumba, 81.), Ötvös, Asani (Camaj, 69.) - Mesanovic (Nagy M., 81.)
ZTE FC: Demjén - Lesjak, Kálnoki-Kis, Bobál D. (Sebestyén, 75.), Gergényi (Huszti, a szünetben) - Sankovic, Bedi - Ubochioma, Spoljaric (Zimonyi, a szünetben), Skribek (Milovanovic, a szünetben) - Koszta (Babati, 68.)
gólszerzők: Navratil (19., 33.), Camaj (73., 82., 85.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS:

HÉTFŐ, 11.24:

Legfrissebb híreink